Magazin 24 Saat- 23.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 23.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 13:53

...

Haberin Devamı

“BEN KİBARİYE’NİN KOCASIYIM, PARA ÖDEMEM” 

Ali Küçükbalçık, kız arkadaşlarıyla gittiği Bodrum’daki bir plajda gelen hesaba parası yetmediği için itiraz etti. “Ben Kibariye’nin kocasıyım, beni tanımadınız mı? Başka para veremem” diyen Küçükbalçık’ı mekan yetkilileri zorla dışarı çıkarttı. 

NURGÜL YEŞİLÇAY’IN GERGİN ANLARI 

Oyuncu Nurgül Yeşilçay 2 aydır aşk yaşadığı yapımcı Necati Kocabay ile önceki akşam Nişantaşı’ndaki bir lokantada yemekteydi. Yemekte elindeki bardağı yere fırlatan Yeşilçay’ı sevgilisi Kocabay “Sakin ol, bağırma. Herkes bize bakıyor” diye uyardı. 

ASENA TUĞAL VE ŞAHİN IRMAK EVLENDİ 

Asena Tuğal ve Şahin Irmak, 5 yıllık ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Ünlü çift önceki gün Beşiktaş Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle evlendi. Nikâh törenin ardından Maslak BKM Mutfak Uniq’de bir de parti düzenlendi. 

BÜYÜK AŞKTA SÜRPRİZ SON 

Haberin Devamı

Pop müziğin başarılı ismi Simge Sağın, verdiği röportajda yaklaşık dört senedir birlikte olduğu erkek arkadaşı Ozan Bayraşa ile dostluk çerçevesinde ilişkilerini sonlandırdığını açıkladı. 

ÜNLÜ ÇİFT DOĞAYA KAÇTI 

Oyuncu çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu karavanda doğayla iç içe bir tatil yapıyor. Bir göl kenarında doğayla iç içe tatil yapan Kadir Doğulu kamp fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.C

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!