Magazin 24 Saat- 14.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 14.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2018 11:19

...

Haberin Devamı

BURCU ESMERSOY’U TAŞINMA TELAŞI SARDI 

Mayıs ayında işadamı Berk Suyabatmaz’la evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Emirgan’daki bekar evinden taşınan ve eşiyle birlikte Boğaz’a nazır bir ev arayışına giren Burcu Esmersoy, bu süre içinde Raffles Otel’de kalmayı tercih etti. 

AYRILIK SONRASI OKAN KURT KONUŞMAK İSTEMİYOR 

Kulislerde Demet Akalın’la boşanan Okan Kurt’un çok üzgün olduğu konuşuluyor. Röportaj vermek istemeyen Kurt, Akalın ve kızını profil fotoğraflarından silmeyerek eski eşine hâlâ bağlı olduğunu gözler önüne seriyor. 

DERYA KURAL BOZDU 

Derya Şensoy, ablası Ferhan Şensoy’un düğününe sevgilisi Sarp Levendoğlu ile birlikte katıldı. Şensoy, Instagram sayfasında ilk kez Levendoğlu ile birlikte fotoğraf koyarak kural bozdu. 

NİHAN BURUK MANKENLERİ GÖLGEDE BIRAKTI 

Haberin Devamı

Futbolcu Okan Buruk’un eşi modacı Nihan Buruk, “ST.Nian” adlı markasının yeni koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası’nda görücüye çıkardı. Buruk, defilesinde mankenlerden daha çok ilgi çekti. 

ÇAĞLA ŞİKEL MAHKEMELİK OLDU 

Manken Çağla Şikel 2013 yılına ait vergilerinde sahte fatura kullandığı gerekçesiyle, “vergi usul kanununa muhalefet” suçundan mahkemelik oldu. 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası istenen Şikel muhasebecisinin kendisini dolandırdığını iddia etti.

BAKMADAN GEÇME!