Magazin 24 Saat- 02.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 02.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2018 10:08

...

Haberin Devamı

MUTLULUĞA NAZAR DEĞDİ 

İtalya’nın Milan takımından oynayan Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıl muhteşem bir düğünle çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmişti. Çalhanoğlu’nun evliliğine nazar değdi. Çift boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerinin ardından Sinem Gündoğdu’nun hamile olduğu ortaya çıktı. 

BUSE’YE BİR DESTEK DE BURCU’DAN 

Buse Terim, sosyal medyada gördüğü kaba tavırlar sonrasında isyan etmişti. Terim’e bir destek de Burcu Esmersoy’dan geldi. Esmersoy, “Bizim sessizliğimiz terbiyemizden ama özellikle hemcinslerimizden gördüğümüz bu saldırgan ve kaba tavır neden?” dedi. 

“AŞIĞIZ BİZ! BELLİ DEĞİL Mİ?” 

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Cihangir’deydi. Yeşilçay, özel hayatı ile ilgili sorulara “Aşığız biz, belli değil mi?” diye cevap verdi. 

Haberin Devamı

HAZAL KAYA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 Uluslararası Antalya Film Festivali’nde seyirci ile buluşan sinema ve dizi oyuncusu Hazal Kaya, sürpriz doğum günü kutlamasında gözyaşlarını tutamadı. Festival izleyicilerinin, ’İyi ki doğdun Hazal’ diyerek oyuncunun doğum günü kutladığı anlar perdeye yansıtıldı. 

ŞEYMA SUBAŞI’NDAN İTİRAF 

Şeyma Subaşı, “Sabah 4’te nutellalı pizza yiyorum. Canım hamburger istiyorsa onu da yiyorum. Ama bir gün bunları yiyorsam, öbür gün mutlaka dengeliyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME!