Magazin 24 Saat- 01.10.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 01.10.2018
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2018 11:25

...

Haberin Devamı

BENSU SORAL VE HAKAN BAŞ EVLENDİ 

Oyuncu Bensu Soral ve işadamı Hakan Baş, Four Seasons Hotel İstanbul’da düzenlenen düğün töreniyle evlendi. ünlü çifti Murat Dalkılıç, Berkay, Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, Ezgi Mola, Esra Erol, Acun Ilıcalı, Yasemin - İzzet Özilhan gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. 

BUSE TERİM’E HADİSE’DEN DESTEK 

Fatih Terim'in modacı kızı Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafa yapılan 'ayı gibi olmuş', 'yarım dünya' gibi yorumlara isyan etti. Terim'e destek Hadise'den geldi. Ünlü şarkıcı kötü yorumlara; "Kadın kadının en büyük düşmanı" mesajıyla cevap verdi. 

“TEKLİFİ ÖNCEDEN ALDIM” 

Etiler’de görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş artık saklanmıyor. Ebru Şallı, sosyal medya hesabında paylaştığı yüzük fotoğrafı hatırlatılarak sorulan “Evlenme teklifi mi aldınız?” sorusu üzerine “Teklifi önceden aldım” dedi. 

ÜNLÜ OYUNCU EVLENDİ 

Haberin Devamı

Oyuncu Gwyneth Paltrow, bir süredir nişanlı olduğu yapımcı ve senarist Brad Falchuk ile evlendi. 45 yaşındaki Gwyneth Paltrow ile 47 yaşındaki Falchuk, bu yılın başında nişanlandıklarını açıklamıştı. 

DEFNE’DEN CEM İTİRAFI 

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’a olan aşkını “Zaten seyircisi ve hayranıydım. Kişiliğini yakından tanıdıkça beğenim katlanarak arttı. Çok sahici, çok iyi kalpli, özenli, eğlenceli, harika bir insan” diye anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!