Gündem 24 Saat- 03.09.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat- 03.09.2018
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 15:15

...

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Konseyi’nde yaptığı açıklamada “Uluslararası ticaretin dolara olan bağımlılığı, artık karşımıza bir engel olarak çıkmaya başladı. Biz bu konuda kendi para birimlerimizle ticaret yapılması seçeneği üzerinde yoğunlaşmayı öneriyoruz” dedi. 

AĞUSTOS AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI 

Ağustos'ta ayında bir önceki aya göre yüzde 2,30, yıllık enflasyon ise yüzde 17,90 oldu. Enflasyon verisi öncesi 6.71 TL seviyesi üzerinde hareket eden dolar TL, verinin açıklamasından sonra 6.64 seviyesine geriledi. 

INSTAGRAM FENOMENİ ÖLÜ BULUNDU 

Instagram’da en çok takip edilen fenomenlerden Avustralyalı Sinead McNamara, Meksikalı milyarder Bailleres’in Yunanistan’ın Kafelonya Adası limanında demirli 92 metrelik yatında ölü bulundu. 

Haberin Devamı

ZAHARÇENKO’NUN CENAZESİNE 200 BİN KİŞİ KATILDI 

Ukrayna’dan tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Donetsk Halk Cumhuriyeti Başkanı Aleksandr Zaharçenko’nun bombalı saldırıyla öldürülmesinden sonra düzenlenen törene yaklaşık 200 bin kişi katıldı. 

MİT’TEN SINIRDA OPERASYON 

Terör örgütü PKK'nın Marsilya Demokratik Toplum Merkezi yöneticilerinden olduğu öne sürülen Cüneyt K, İpsala Sınır Kapısı'nda gözaltına alındı. Geçen hafta da Yılmaz Açıkyüz, Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndan çıkış yapacağı sırada göz altına alınmış ve tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!