Gençler moral arıyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler moral arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2019 15:08

Kırmızı-siyahlıların Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Medipol Başakşehir maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Süper Lig’de ilk iki maçını kaybeden Gençlerbirliği’nin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Medipol Başakşehir’i yenerek milli maç arasına moralli girmek istediklerini söyledi. Kaplan, sezona şanssız başladıklarını ifade edip, şöyle konuştu:

“Ç.Rize ve Gazişehir maçlarında ilk yarı bitmeden eksik kaldık. 40 yıl düşünsek aklımıza gelmezdi. İyi oynarken eksik kalmamız tamamen şanssızlık ama biraz da hakemlerimizin verdiği kartları düşünmek, değerlendirmek lazım. 2 maçı 11’e 11 oynasaydık kesinlikle en az 4 puan alırdık. M. Başakşehir maçına galibiyet için çıkacağız. Oyuncularımızla sahada 11 kişi kalmamız gerektiğini paylaştık. Bazı yerlerde daha dikkatli, kontrollü olmamız lazım.”

ONLARDA İKİ MAÇI KAYBETTİ

“Başakşehir de ilk iki maçını kaybetti. Okan Buruk hocaya sorsan belki onlar da inanmayacaklardı. İki takımın da puanı yok. Üzerimizde bir yok. Bu maça her türlü hazırız. Başakşehir’in geçen seneki Başakşehir’den daha farklı olduğunu da biliyoruz. Bütün önlemlerimizi oyuncularımızla paylaştık. Biz iyi bir takımız. Onlar da biz de kazanmak için oynayacağız.”

OYUNCULARIMIZ İŞİN BİLİNCİNDE

“Takıma çok sayıda yeni isim katıldı. TSYD Ankara Kupası’nda takım olarak iyiydik. Eksik kaldığımız maçlarda, rakiplerin direncinin artması ve bireysel hatalardan dolayı yenildik. Gazişehir maçında Nadir, topu farklı kullansaydı belki biz yine üç puanla dönecektik. Oyuncularımdan memnunum, hiç problem yok. Onlar da işin bilincinde. Yeni transferlerimiz Ertaç ve İsveçli stoper Bjarsmyr ligi biliyor. Bu yüzden tercih ettik. Milli maç arası iyi denk geldi. Lige verilecek arada iyi hazırlayıp önümüzdeki maçlarda onlardan faydalanmak istiyoruz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!