Zarrab yorumu: İstihbaratınız ne işe yarar

Güncelleme Tarihi:

Zarrab yorumu: İstihbaratınız ne işe yarar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 23:43

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Reza Zarrab'ın ABD'de tanık olduğu davayla ilgili "İran’la ticaret yaptınız, 80 milyar dolar nereye gitti? Kardeşim, nasıl gitti, nasıl göz yumdunuz? Sizin istihbarat biriminiz ne iş yapar? Ancak bizi mi takip eder?" dedi.

Haberin Devamı

5 Aralık Kadın Hakları Günü’nde Ankara’da kadınlarla buluşan Akşener, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener özetle şunları söyledi: “Niye İran ile alışveriş yaptın denilmiyor, ama sen niye İran’a altın üzerinden para göndermek yerine, mal göndermedin? Üreticinin yaş sebze, meyvesini göndermedin, tekstilden giyim kuşam göndermedin. Şimdi burada Türk milleti mağdurdur.

Türkiye kişiler adına bu davaya müdahil olmak durumundadır. Burada aldatılan, bizim üreticimizdir. İran’la ticaret yaptınız, nereye gitti 80 milyar dolar. Kardeşim nasıl gitti? Nasıl göz yumdunuz? Sizin istihbarat biriminiz ne iş yapar? Ancak bizi mi takip eder? Yani bizlerle ilgili mi alarm halindedir? Sonuçta Türkiye’nin öyle böyle itibarının iki paralık olduğu bir süreç yaşıyoruz şu anda. Bu itibarı düzeltecek olan sizsiniz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!