Yine kadın cinayeti... Yine vahşet... Önce iple boğdu sonra gömdü

Güncelleme Tarihi:

Yine kadın cinayeti... Yine vahşet... Önce iple boğdu sonra gömdü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2024 07:00

Fırat Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem’i iple boğduktan sonra cesedini hafriyat alanına gömdü.

Haberin Devamı

Çanakkale Biga’da Fırat Yıldızhan bir süredir ayrı yaşadığı, kendi soyadını kullanan boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem’in Lapseki ilçesindeki evinin önüne gitti. Konuşmak istediğini söyleyen Fırat Yıldızhan, Gizem’i otomobil ile alıp Biga istikametine doğru yola çıktı. İkili arasında tartışma çıktı. Fırat Yıldızhan, ilk eşinden 2 çocuğu olan Saliha Gizem’i iple boğdu. Yıldızhan daha sonra cesedi Biga ilçesi Çavuşköy mevkisinde bir hafriyat alanına gömdü.

Gizem’den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Çalışma başlatan polis Gizem’in Lapseki’de bir otomobile binip, Fırat Yıldızhan ile ilçeden ayrıldığını belirledi. Polis ekiplerince yakalanan Yıldızhan ifadesinde cinayeti itiraf edip, cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Cesedi gömerken yardım ettiği öğrenilen Fırat Yıldızhan’ın kardeşi Yağız Yıldızhan da gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, dün sabah saatlerinde Gizem’in cansız bedenine ulaştı. Ceset otopsi için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’ne gönderildi. İki kardeş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hâkimliğine çıkarılan Fırat ve Yağız Yıldızhan kardeşler tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!