Yeterince acı çektiniz

Güncelleme Tarihi:

Yeterince acı çektiniz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 01:05

Haberin Devamı

ZEKERİYAKÖY’deki villalarından kaybolduktan bir gün sonra komşu villanın havuzunda boğulmuş halde bulunan 3.5 yaşındaki Pamir’in annesi Süverce ile babası Serdar Dikdik ilk kez hâkim karşısına çıktı. ‘Taksirle ölüme sebebiyet vermek’ suçundan İstanbul 59’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanan baba “Çocuğumuzu kaybettik. Elimizden geldiği kadar iyi anne-baba olmaya çalıştık” dedi.

Yeterince acı çektiniz
SAVCI 6 YIL HAPİS İSTEDİ

‘KENDİMİZİ ADAMIŞTIK’

Anne Süverce Dikdik de ihmal suçlamasını kabul etmeyerek “Pamir ailemizin tek çocuğuydu. 7/24 kendimizi ona adamıştık” diye konuştu. Duruşmada söz alan Dikdik ailesinin avukatı Fazıl Erat ise “Bu acıyla ilgili müvekkillerim konuşmak istemiyor. Bilirkişi raporu özensizce hazırlanmıştır. Anne ve baba bu olaydan sonra acıyı duymamak için İzmir’e gitmişlerdir” dedi.

Haberin Devamı

İLK DURUŞMADA KARAR

İlk duruşmada davayı karara bağlayan hâkim, “Yeteri kadar acı çektiğinizi düşünüyorum. Ceza vermiyoruz, dava bitti” dedi.

İstanbullu aramıştı

3.5 yaşındaki Pamir kaybolduktan sonra Zekeriyaköy yakınındaki ormanlık alan havadan ve karadan tarandı. Fakat acı haber 29 saat sonra yan komşunun kullanılmayan villasının havuzundan geldi. Minik Pamir’in cansız bedeninin havuzdan çıkarılmasıyla ailesi yıkıldı.

Yeterince acı çektiniz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!