Yelkencioğlu’ndan iz bırakacak sergi

Güncelleme Tarihi:

Yelkencioğlu’ndan iz bırakacak sergi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2010 00:00

Haberin Devamı

Yelkencioğlu’ndan iz bırakacak sergi
RESSAM Sema Yelkencioğlu, 10’uncu kişisel resim sergisini bugün saat 19.30’da Muğla Bodrum’daki Dibekli Han Sanat Köyü’nde açıyor. Sanatçının 22 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan ve “izi bende kaldı...” adını verdiği sergisinde son dönem çalışmaları yer alıyor. İlk resim derslerine babası, Harp Okulu mezunu ressam Nusret Sezginer ile çocuk yaşlarda başlayan sanatçı, Gökhan Anlağan, Meryem Arıcan, Bahattin Odabaşı, Musa Aktaş ve Ercüment Tarhan atölyelerinde 12 yıl boyunca çalışmalarını sürdürdü. Son 8 yıldır da Alp Bartu Atölyesi’nde dışavurumcu anlayışla eserler üretiyor. Sergilerini İstanbul, Ankara ve Bodrum’da gerçekleştiren Sema Yelkencioğlu’nun resimleri yurtiçi ve yurtdışında önemli koleksiyonlarda yer alıyor.

Haberin Devamı

MJ festivaline ‘Number One’ destek

Umut ERDEM / ANKARA
HÜRRİYET’in Midyat’ta Mıhellemi Derneği’nin, Michael Jackson Festivali düzenleme girişimi ile ilgili haberlerinin ardından Dernek Başkanı Mehmet Ali Aslan’ın, sponsorluk talebine ilk cevap Number One TV’den geldi. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın desteğini açıklamasının ardından, Number One TV Genel Yayın Yönetmeni Barbaros Yüksel de medya sponsoru olacaklarını kaydetti. Yüksel, “Çok ilginç bir olay. Hoşumuza gitti. Festivalin, tanıtımı, kamuoyuna duyurumu, canlı yayını gibi konularda destek olacağız” diye konuştu. Yüksel, “Jackson bizim için çok önemli bir dünya starı. Hürriyet’in haberinin ardından da Dernek Başkanı ile hemen bağlantıya geçtik. Teklifimizi sunduk ve kabul etti” dedi.

Kırmızı beyaz ojeli Japon Prens
Ahmet KORKMAZER / DHA
JAPON prensi Tomohito Mikasa, Kapadokya’da Türk bayraklı tişört ve Türk-Japon bayraklı motifli ojeyle poz verdi. Kırşehir’in Kaman İlçesi’ne bağlı Çağırkan Beldesi’ndeki Japon bahçesinin yarın yapılacak açılış törenine katılmak üzere gelen Tomohito Mikasa, kızı prenses Akiko Mikasa ile tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!