Yatılı misafir gelen akraba 1 haftalık bebeği kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Yatılı misafir gelen akraba 1 haftalık bebeği kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2023 13:33

Eskişehir'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ablasının evine yatılı olarak misafirliğe giden Hülya A. isimli kadın, aynı evde yaşayan ablasının gelininin 1 haftalık bebeğini kaçırdı. Gece saatlerinde herkesin uyuduğu sırada bebeği alarak taksiyle kaçan Hülya A., Konya'nın Akşehir ilçesinde polis tarafından yakalandı. Bebek ailesine teslim edilirken, adliyeye sevk edilen şüpheli kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Eskişehir'de misafirliği gittiği ablası N.A.'nın 1 hafta önce dünyaya gelen torununu kaçıran Hülya A. (44), taksiyle geldiği Konya'nın Akşehir ilçesi girişinde yakalandı. Bebek, sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edilirken, sevk edildiği mahkemece adli kontrolle serbest kalan Hülya A., ifadesinde ''İkiz çocuğum öldüğü için psikolojim iyi değildi. Bebeği yaşadığım Mardin'e götürmek için kaçırdım'' dedi.

Yatılı misafir gelen akraba 1 haftalık bebeği kaçırdı

 

 

Mardin'de oturan Hülya A., bir hafta önce Eskişehir'deki ablası N.A.'nın yanına misafirliğe geldi. Hülya A. dün akşam herkes uyuduğu sırada ablası N.A.'nın 1 hafta önce doğum yapan gelini E.A.'nın erkek bebeğini alıp, evden ayrıldı. Bebek ve Hülya A.'nın evde olmadığını fark eden aile fertleri polise haber verdi. Eskişehir polisi, Hülya A.'nın bir taksiyle Konya'nın Akşehir istikametine gittiğini saptadı. Ardından durum Akşehir polisine bildirildi. Polis, ilçe girişinde aracı durdurup, Hülya A.'yı gözaltına aldı. Yanındaki bebek de Akşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Eskişehir'den gelen ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

"İKİZ ÇOCUĞUM ÖLDÜ, PSİKOLOJİM BOZULDU"

Hülya A., ifadesinde, ''İkiz çocuğum öldüğü için psikolojim iyi değildi. Bebeği yaşadığım Mardin'e götürmek için kaçırdım'' dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edilen Hülya A., mahkemece adli kontrol kararıyla serbest kaldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!