Ve Başbakan devrede

Güncelleme Tarihi:

Ve Başbakan devrede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 14:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel bir hastanede ayağı kesilme tehlikesiyle karşı karşıya olan 10 yaşındaki Emirhan Binici’nin yaşadıklarına duyarsız kalmadı.

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Başbakan Erdoğan, hurriyet.com.tr’de dün yayınlanan “Başbakanı da dinlemediler, kanunu da, 37 bin TL için ayağı kesilecek” başlıklı haber üzerine harekete geçti.

Emirhan Binici’nin yakınları bugün Başbakanlık özel kalem müdürlüğü tarafından arandı. Başbakanlık görevlisi, aile üyeleri ve yakınlarından, Emirhan Binici’nin hastalığıyla ilgili bilgi aldı.

10 yaşındaki Emirhan’ın durumuyla başından beri ilgilenen aile dostu Adem Duran’ı arayan Başbakanlık görevlisi, “Merak etmeyin, Emirhan’ın tüm tedavisi yapılacak. Hiçbir sorun yok” dedi.

Duran, konuyla ilgili olarak hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada,

Haberin Devamı

“Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü’nden aradığını söyleyen bir yetkili, yarım saat önce bana telefonla ulaştı. Sayın Başbakanın birkaç gün içinde İstanbul’da programı olduğunu belirtti. Bu program çerçevesinde, İstanbul’a geldiğinde Emirhan’ı da ziyaret edeceğini bildirdi” diye konuştu.

Başbakan’ın bizzat kendisiyle ilgilendiği ve ziyaretine geleceği müjdesini halen hastanede olan Emirhan’a vermek için sabırsızlandığını belirten Adem Duran, hürriyet.com.tr’ye de konuyu gündeme taşıdığı için teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!