Vatan hainleri mezarlığı kuracağız

Güncelleme Tarihi:

Vatan hainleri mezarlığı kuracağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 23:50

İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişiminden beri Taksim Meydanı’nda devam eden ‘Demokrasi Nöbeti’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ‘vatan hainleri mezarlığı’ kurulması talimatı verdiğini açıkladı.

Haberin Devamı

‘Demokrasi Nöbeti’ için Taksim Meydanı’nı önceki gece dolduran binlerce kişi, gecenin geç saatlerine kadar meydandan ayrılmadı. Ellerinde bayraklar bulunan kalabalık, mehter marşları eşliğinde “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “İdam isteriz” sloganları attı ve tekbir getirdi. Kalabalık, sunucunun asker kılığına girenler ile askerlerin karıştırılmaması gerektiği uyarısında bulunması üzerine de “En büyük asker bizim asker” sloganları attı. Kalabalığa hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, şunları söyledi: “Şeytanın dahi aklına gelmeyecek kendi insanına silah doğrultacak bir terörist hareketi görmekteyiz. Bu öyle bir hareket ki ‘Fetoşizm' olarak tarihe geçti. FETÖ’nün teröristleri asker kıyafetini istismar ederek, asker görünümlü şeytana dönüşerek bu milletin canına kastettiler. Buraya gelmeden önce bir toplantı yaptık. Bunların ölenlerine Ordu Belediye Başkanı yer vermedi. Ailesi alıp bahçesine gömmüş. Başkanımızı kutluyorum. Şunu söyledim; ‘Bunları hiçbir mezarlığımız kabul etmez’ dedim. ‘Kimsesizler mezarlığında ağzı dualı insanlar var, orası da olmaz’ dedim. Bir yer ayıracaksınız ve ‘vatan hainleri mezarlığı’ diyeceksiniz, geçenler lanet okuyacak. Her giden lanet okusun ve kabirlerinde yatamasınlar’ dedim. Zaten cehennemden kurtulamazlar inancındayım. Ama dünyalarını da dar etmemiz lazım.”

Haberin Devamı

Gülen’in maketinipitbull’lara parçalattılar

ÇORUM’da toplanan yaklaşık 3 bin kişi, önceki gece ellerinde Türk bayraklarıyla Gazi ve İnönü Caddesi’nde yürüdü. Hürriyet Meydanı’nı dolduran kalabalık darbe karşıtı sloganlar attı. Kalabalığın arasına giren 6 kişi Fetullah Gülen’in maketini pitbull cinsi köpeklerine parçalattı. Köpekler, Gülen’in maketini paramparça ederken kalabalık cep telefonlarına sarılıp görüntü ve fotoğraf almaya çalıştı.

BAKMADAN GEÇME!