Vale Ogün’ü vuranlar yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Vale Ogün’ü vuranlar yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2023 07:00

İstanbul Başakşehir'de otomobili çalan şüpheliler kendilerini durdurmak isteyen vale Ogün Tekin'i öldürüp kaçmıştı. Polis ekipleri, saldırganların izini Kırklareli Lüleburgaz’da buldu. Burada özel harekât polislerinin de katıldığı operasyonla Cebrail E. (20) ikiz kardeşi Mikail E., Yakup Y. (21) ve Baran P. yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İstanbul Başakşehir’de 19 Ağustos’ta bir restoranda vale olarak çalışan Ogün Tekin, müşterilerin araçlarının anahtarlarını çalan hırsızlara engel olmak istediği sırada silahla vurularak öldürülmüştü. Polis ekipleri, hırsızların izini Hadımköy’de bulmuş, aralarında çıkan çatışmanın ardından hırsızlar başka bir aracı gasp ederek yine kayıplara karışmıştı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Polis ekipleri cinayetle ilgili yürüttükleri araştırmada, olaya karışanların Cebrail E. (20) ikiz kardeşi Mikail E., Yakup Y. (21) ve Baran P. olduğunu belirledi. Ekipler, saldırganların izini Kırklareli Lüleburgaz’da buldu. Burada özel harekât polislerinin de katıldığı operasyonla 4 saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda olayla bağlantıları belirlenen Murat E. (24) ve Serdest Ç. (21) de yakalandı. Bu iki kişinin 18 Mayıs’ta Esenyurt’ta öldürülen Ahmet Ertan cinayetinden de arandıkları ortaya çıktı. Saldırganlara ev kiraladığı belirlenen bir emlakçı da yardım ve yataklıktan gözaltına alındı. Operasyonda 2 av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçti. Emniyette sorguya alınan Mikail E.’nin 87, kardeşi Cebrail E.’nin 48, Yakup Y.’nin 27 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Diğer şüphelilerin de 39 suç kayıtları olduğu anlaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!