Uçuş bilgileri Callcium’la cepte

Güncelleme Tarihi:

Uçuş bilgileri Callcium’la cepte
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2006 00:00

Mobil dünyada devrim yaratan Callcium, Atatürk Havalimanı uçuş bilgilerini cep telefonunuza kadar getiriyor. Callcium sayesinde cep telefonunuzdan uçuş bilgilerini anında görebiliyorsunuz. Buna benzer pek çok hizmet Callcium tarafından ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

Haberin Devamı

Callcium kullanıcıları, cep telefonlarından Atatürk Havalimanı’nın güncel uçuş bilgilerine diledikleri yerden ve her zaman ulaşabiliyorlar. Bunun için tek yapılması gereken, son derece kapsamlı bir hizmet paketi olan Callcium’u Symbian işletim sistemiyle çalışan cep telefonuna yüklemek ve ardından da uçuş bilgileri kısmını incelemek. Bu sayede uçuş bilgileri anında görülebiliyor. Üstelik kullanıcıların bu hizmetten yararlanmak için hiçbir ücret ödemeleri gerekmiyor.

 

Callcium, Cenicon tarafından sunulan ve katma değerli mobil hizmetler alanında devrim niteliği taşıyan bir ürün. Ücretsiz olarak üye olan cep telefonu kullanıcıları, Callcium servisinin sunduğu hizmetlerden yararlanabiliyorlar. Gençlerin bir numaralı eğlence arkadaşı olmayı amaçlayan Callcium, aynı zamanda sunduğu servisler aracılığıyla kullanıcılarının yaşantısını kolaylaştırmayı hedefliyor.

 

Haberin Devamı

Milyonlarca kullanıcıyı destekleyebilecek güçlü bir altyapıya sahip olan Callcium’un avantajlarından yararlanabilmek için yalnızca 250 Kb. büyüklüğündeki bir programın cep telefonuna indirilmesi yeterli. www.callcium.com ve wap.callcium.com adreslerinden ya da 0 542 758 34 34 telefon numarasını arayarak kolay ve hızlı bir şekilde yüklenebilen Callcium sayesinde hem pek çok benzersiz hizmetlerden anında yararlanılabiliyor.

 

Callcium üyeleri, arkadaş listelerinde bulunan kişilerle anında mesajlaşabiliyor ya da numaraları görünmeden sesli sohbet yapabiliyorlar. Üstelik Callcium sisteminde yüklü olan ayrıntılı harita üzerinde arkadaşlarının yerini bile görebiliyorlar. Sistemde pek çok ilin haritası yüklenmiş bulunuyor. Aynı zamanda Callcium’un istenilen özelliklere sahip arkadaş bulunabilmesine yardımcı olan gelişmiş arama özellikleri de var.

 

Callcium, GPRS üzerinden mesajlaşma olanağı sayesinde SMS'e göre son derece düşük bir maliyet avantajı sunuyor. Üstelik arkadaş listesindeki kişilerle aynı bölgeye gelindiğinde ve birbirine yaklaşıldığında Callcium otomatik olarak uyarıda bulunuyor.

 

Haberin Devamı

Callcium’un ücretsiz bir şekilde sunduğu hizmetler şunlar:

 

- Türkiye ve dünyadan resimli olarak görüntülenebilecek haberler (gündem, magazin, spor, vb.)

- En güncel döviz kurları ve İMKB verileri

- İllerimizin güncel hava durumu bilgileri

- İstanbul Atatürk Havalimanı’nın tüm uçuş bilgileri

- Bilinmeyen numaralar servisi

- Domino’s Pizza ve Mc Donald’s’dan yemek siparişi verebilme olanağı

 

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Callcium kullanıcıları, sistem üzerinden benzersiz fiyatlarla logo, melodi ve oyun satın alabiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!