Ücretli öğretmenlik başvurusu E- Devlet üzerinden nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Ücretli öğretmenlik başvurusu E- Devlet üzerinden nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2018 15:46

MEB, ücretli öğretmenlik başvurularının artık E Devlet üzerinden yapılacağını duyurdu. Başvurular 24 Ocak 2018 tarihi itibariyle e- Devlet sistemi üzerinden yapılmaya başlandı. Peki, e-Devlet üzerinden ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılıyor?

Haberin Devamı

MEB'in ücretli öğretmenlik başvurularının artık e Devlet üzerinden yapılacağını duyurmasıyla 24 Ocak 2018 tarihi itibariyle başvurular e Devlet sistemi üzerinden yapılmaya başlandı. Ayrıca MEB, e- Devlet sistemi üzerinden başvuruda bulunmayan hiçbir adayın ücretli öğretmen olarak görevlendirilmesi yapılmayacağını da belirtti.

E- DEVLET ÜZERİNDEN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DÖNEMİ

PTT’den ya da internet üzerinden mobil bankacılık, mobil imza gibi yöntemlerle de alınabilen e devlet şifresiyle vatandaşlar sisteme giriş yaptıktan sonra karşılarına çıkan ekrana ‘ücretli öğretmenlik’ terimini yazarak arama gerçekleştirecek.

Adaylar açılan sayfada ‘Milli Eğitim Bakanlığı/Ücretli Öğretmenlik Başvurusu’ başlığına tıklayarak, başvuru formunda yer alan bilgilerini teyit ederek ileri butonuna tıklayacak. Tercih aşamasında ise mezun olunan okul kapsamında birden fazla mezuniyet bilgisi tercih edilebilecek.

Haberin Devamı

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!