TV'de dev işbirliği

Güncelleme Tarihi:

TVde dev işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2008 00:00

Doğan TV Holding, 24 farklı ülkeye yayın yapan MBC Grup ile yeni iş birliği anlaşması imzaladı.

Haberin Devamı

Doğan TV Holding, Suudi Arabistan ve Dubai'deki merkez ofislerinden Avrupa, Kuzey Amerika, Asya ve Ortadoğu'nun 24 farklı ülkesine televizyon yayını yapan MBC Grup ile yeni iş birliği anlaşması imzaladı.
Bünyesinde, bilgi ve eğlence kanalı, film kanalı, çocuk ve genç kanalı, uluslararası drama, sohbet, eğlence ve show kanalı, aksiyon filmi, drama ve reality show kanalı ve haber kanalı temalı 6 TV kanalının yanı sıra, iki radyo kanalı bulunduran MBC Grubu kanallarında, daha önce KANAL D'de yayınlanmış "Çemberimde Gül Oya", "Gümüş" ve "Ihlamurlar Altında" dizilerinin yayına başlanmıştı. MBC Grup kanallarında yayınlanan bu diziler izlenme rekorları kırdı.

TVde dev işbirliği
İşte bölgelerinin bu iki güçlü medya grubu, önceki gün düzenlenen bir törenle dizi ve program yayını konusunda yeni işbirlikleri için imza attı. İmza töreninde bir konuşma yapan Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin, "Binbir Gece, Kanal D Romanya'da başarılı oldu. Yunanistan'da Yabancı Damat çok sevilmişti. Sadece Türk seyircisine değil, yurtdışındaki potansiyel seyirciye de kendimizi
/images/100/0x0/55ea1d7af018fbb8f86c27e5
sistematik bir biçimde tanıtmak istiyoruz. Bir yıldır MBC Grubu ile gerçekleştirdiğimiz anlaşmayla Ihlamurlar Altında, Gümüş ve Çemberimde Gül Oya dizilerinin 24 ülkeye daha yayınına başlandı. Televizyon dizilerimiz Arap ülkelerinden çok iyi reytingleri alıyorlar. Ülkemiz 24 ülkede şimdi kültürü ve yaşam tarzıyla da tanınıyor" dedi.
19 bin evlenme teklifi
18 Mayıs'ta MBC'nin davetiyle Dubai'ye giden "Gümüş" dizisinin oyuncularını, MBC stüdyolarının önünde 35 bin kişi karşıladı. "Gümüş"ün başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, Dubai'de 19 bin evlenme teklifi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!