Türkiye genelinde elektrik kesintisi | Elektrik ne zaman gelecek?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye genelinde elektrik kesintisi | Elektrik ne zaman gelecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 11:42

Türkiye genelinde yeniden bir elektrik kesintisi yaşanıyor. Türkiye’nin bir çok bölgesinde gece yarısından itibaren elektik kesintisi yaşandığı belirtiliyor. Peki Türkiye’de nerelerde elektrik kesintisi yaşanıyor? Elektrikler ne zaman gelecek?

Haberin Devamı

31 Mart günü yaşanan elektrik kesintisinin ardından 12 Nisan gecesi de Türkiye genelinde elektrik kesintileri yaşandı.Elektrik kesintisi yaşanan bazı iller: İzmir, Çanakkale, Adıyaman, Kayseri, Bursa, İstanbul, Mersin, Rize,Aydın, Denizli, Urfa, Gümüşhane, Giresun, Trabzon, Uşak, Erzurum, Kars, Batman, Kocaeli ve Ordu…

BEDAŞ AÇIKLADI: PAZAR GÜNÜ İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

ÇANAKKALE’DE BÜYÜK KESİNTİ

Elektrik kesintisinin en çok yaşandığı şehir Çanakkale’ydi. Şehrin büyük bir bölümü karanlığa gömüldü. 00:00’da gerçekleşen büyük kesintinin ardından 20 dakika sonra elektrikler tekrar verilmeye başlandı. Çanakkale’de şehir merkezinin yüzde 90’ında kesinti yaşandı.

Çanakkale’de kesinti yaşandığı anda sokakta olan vatandaşlar cep telefonlarının ışığını kullandı. Kesinti sebebiyle polisler belli noktalarda görev alırken, kimi işyerlerinde alarm çalmaya başladı.

BAKMADAN GEÇME!