Türk dönerci Nazi saldırısını engelledi

Güncelleme Tarihi:

Türk dönerci Nazi saldırısını engelledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 12:20

Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde "mültecilere saldırı" girişimi bir Türk döner ustası tarafından engellendi.

Haberin Devamı

Almanya’nın Köln kentinde yılbaşı gecesi yaşanan taciz ve gasp olayları nedeniyle sığınmacılara yönelik artan tepkiler saldırıya dönüştü. Neo-Nazi olarak isimlendirilen ırkçı Almanlar, yaşanan taciz, saldırı ve hırsızlık olayları sonrası mültecilere yönelik saldırılarını artırdı. 


TÜRK DÖNERCİ ENGELLEDİ

Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde meydana gelen Neo-Nazi saldırısı, Türk döner ustası tarafından engellendi.

Habertürk'ün  haberine göre, önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Tunuslu olduğu öğrenilen bir göçmeni 3 Alman genci bir caddede sıkıştırdı. Siyah giyimli Almanları gören göçmen ise cadde üzerinde bulunan bir dönerci dükkanına sığındı.

Dönerciye kaçan ve önce sözlü sonrasında ise fiziki saldırıya maruz kalan göçmenin yardımına ise dükkanda görevli Türk döner ustası yetişti.

Haberin Devamı


Haberin Devamı

DÖNER TABAĞIYLA DÖVDÜ!

Dükkandan çıkmaları konusunda Almanları uyaran Türk usta, olumsuz yanıt vermeleri ve göçmene saldırmaları üzerine eline geçirdiği döner tabağıyla Neo-Nazileri püskürttü.

3 Alman’a birden tek başına direnen Türk usta, daha sonra iş yerindeki tabure ile Almanları kovdu.

Tüm bu yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!