Trakya ve Marmara’da fırtına

Güncelleme Tarihi:

Trakya ve Marmara’da fırtına
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2023 07:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, Trakya ve Marmara’nın kuzey batısında yağmur ve kuvvetli fırtına uyarısının ardından Edirne’de sağanak ve rüzgâr etkili oldu.

Haberin Devamı

Aniden bastıran gök gürültülü yağmura hazırlıksız yakalananlar, kapalı alanlara sığındı. Yer yer kuvvetli rüzgârın da etkili olduğu kentte bazı semtlerde ağaçlar devrildi, dalları kırıldı. 1’inci Murat Mahallesi’nde bir binanın çatısı park halindeki aracın üzerine uçarak hasara neden oldu. Devrilen ağaçları kaldırmak için çalışma başlatıldı. Edirne’nin Saros Körfezi kıyısındaki Enez ilçesinde de fırtına etkili oldu. Balıkçı barınağında bulunan bir tekne alabora oldu.

Trakya ve Marmara’da fırtına

ÇANAKKALE BOĞAZI GEMİLERE KAPATILDI

Bazı tekneler dalgada sürüklenerek kıyıya vurdu. Keşan ilçesinde de ağaçlar kuvvetli rüzgârla devrildi. Fırtına nedeniyle Marmara Denizi’nde de ulaşımda aksamalar yaşandı. Bazı gemiler, Tekirdağ açıklarında demirledi. Kuvvetli fırtına Çanakkale’de de etkili oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı’ndaki gemi geçişlerinin çift yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı.

Haberin Devamı

Trakya ve Marmara’da fırtına

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!