Tesadüfün böylesi

Güncelleme Tarihi:

Tesadüfün böylesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2010 16:40

Kader, bir dönem delidolu bir aşkın altına imza atan Bergüzar Korel ve Tan Sağtürk'e aynı tarihte aynı heyecanı yaşattı...

Tesadüfün böylesi
Haberin Devamı

Bergüzar Korel'den çok özel kareler / Foto Galeri

Bergüzar Korel-Halit Ergenç ve Tan Sağtürk-Alona Ataberk çifti / Foto Galeri

Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey / Haber-Galeri

Bir zamanlar aşklarıyla basının gündeminden düşmeyen eski sevgililerin yolları ayrıldı ama kader onları başka bir yerde yine buluşturdu. Sözlüyken ayrılan Bergüzar Korel ve Tan Sağtürk ayrılığının arkasında Korel’in aynı dizide oynadığı halit ergenç'in olduğu iddia edilmişti.

Bir süre sonra Korel ile Ergenç iddiaları doğrularcasına dünyaevine girmişlerdi. Kaderin cilvesi iki ünlü ismin mutlu bir olayla yeniden yan yana gelmesine neden oldu. Bergüzar Korel 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anne olmayı planlıyordu.

AYNI HASTANEDE BABA OLDULAR

Ancak daha doğmadan Ali adını verdiği bebeği pazartesi dünyaya gözlerini açtı. Maslak Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleşen normal doğuma halit ergenç'in de girdiği öğrenildi. 3,5 kilo ağırlığında dünyaya gelen bebeğin sağlık durumu iyi.

Haberin Devamı

Tan Sağtürk ise iki gün önce aynı hastanede baba olmanın sevincini yaşadı. Rus asıllı eşi Alona Ataberk cumartesi günü 3.600 gram, 50 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Ada Ariyana adı verdi.

DİĞER HABERLER

<ımg> <ımg> <ımg>

<ımg> <ımg> <ımg>

<ımg> <ımg> <ımg>

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!