Televizyonda ikinci randevu

Güncelleme Tarihi:

Televizyonda ikinci randevu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kanal D, aylarca medyanın gündeminde kalan Kumkapı Davası'nın iki kahramanı Gülten Kızılkaya ile Zeynep Uludağ'ı Cumartesi gecesi canlı yayında buluşturuyor.

Ekranların en çok izlenen magazin programlarından ‘‘Ekstra’’, çumartesi gecesi bomba gibi bir program sunacak. Kanal D'de yayınlanan program, Cumartesi gecesi 22:45'te Kumkapı Olayı'nın iki tarafını, Zeynep Uludağ ve Kumkapı'daki olayda hayatını kaybeden İsmail Kızılkaya'nın eşi Gülten Kızılkaya'yı canlı yayında buluşturacak.

Uludağ ve Kızılkaya daha önce yine Kanal D'de yayınlanan, ‘‘Hey Canlı’’ adlı programda ekrana gelmişti. Birbirlerinden farklı yerlerde bekletilen ikili programda sırasında el sıkışmayı ve barışmayı reddetmişti.

Cumartesi gecesi ise, son anda bir terslik çıkmazsa acılı eş olarak tanınan Gülten Kızılkaya ile Zeynep Uludağ'ın barışması bekleniyor. Bayram öncesi planlanan bu buluşma, Zeynep Uludağ'ın son anda vazgeçmesiyle gerçekleşememişti. Zeynep'i yeniden ikna eden program yetkilileri bu kez de Gülten Kızılkaya'nın da korkularını gidermeye uğraşıyor. Verdiği erotik pozlar nedeniyle aile üyeleri tarafından tehdit edilen Kızılkaya, can güvenliği olmadığını söylüyor. Cumartesi gecesi yayınlanacak programda Gülten Kızılkaya'nın şarkıcılığa başlamasına gösterilen tepkilere de yanıt vermesi bekleniyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!