Tatilciler dönüyor, trafik durma noktasında! Kilometrelerce kuyruk oluştu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2022 16:41

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve 'kilit kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de bayram dönüşü nedeniyle trafik durma noktasına geldi, uzun araç kuyrukları oluştu. D-100 Kocaeli geçişinde trafik akıcı şekilde ilerlerken, TEM Otoyolu'nda trafiğin iki şeride düştüğü kısımlarda kuyruklar oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu'nda ise trafik akıcı şekilde ilerliyor.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketlerine veya tatil bölgelerine giden milyonlarca vatandaş, tatilin son gününde yeniden yollara akın etti. Dün akşam saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu bugün de devam ediyor.

Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlere geri dönüş için yola çıkan vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafiğe takıldı. Kırıkkale - Ankara yolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Ankara - Samsun kara yolunda zaman zaman durma noktasına gelen araçlar, güçlükle ilerleyebildi. Kara yolundaki yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç yoğunluğu ise drone ile havadan görüntülendi.

Tatilciler dönüyor, trafik durma noktasında Kilometrelerce kuyruk oluştu

Haberin Devamı

Polis ekipleri, ulaşımın aksamaması için kara yolundaki kavşakların bazılarını kapatarak önlem aldı. Yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı trafik kazalarına da anında müdahale ediliyor. Trafiğin gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

TEM YOĞUN

D-100 Kocaeli geçişinde trafik akıcı şekilde ilerlerken, TEM Otoyolu'nda trafiğin iki şeride düştüğü kısımlarda kuyruklar oluşuyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nda ise trafik akıcı şekilde ilerliyor.

Tedbir alan polis, jandarma ve karayolları ekipleri de önemli noktalarda hazır şekilde bekliyor.

Tatilciler dönüyor, trafik durma noktasında Kilometrelerce kuyruk oluştu

ÇANAKKALE'DE DÖNÜŞ YOĞUNLUĞU 

Tatillerini Ege sahillerinin yanı sıra Çanakkale'nin Bozcaada ve Assos gibi Turizm merkezlerinde geçiren vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın son gününde Çanakkale'de yoğunluk oluşturdu.

İZMİR-DENİZLİ YOL AYRIMINDA KUYRUK OLUŞTU

Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum dışında Marmaris, Datça, Ortaca, Dalaman ve Fethiye gibi ilçelerinde de tatillerini yapan vatandaşlar Ankara ve İzmir-İstanbul dönüşünün tek geçiş noktası Menteşe’de yoğunluğa sebep oldu. Akşam saatlerinde Menteşe ilçesi Devrant rampası inişinde Denizli-Ankara istikametine seyredecek araçlar ile İzmir-İstanbul istikametine seyredecek araçlar kavşakta uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!