Survivor 2016'da şoke eden olay! Yarışmayı bırakmak zorunda mı kalacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016da şoke eden olay Yarışmayı bırakmak zorunda mı kalacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 16:00

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir ödül oyunu vardı. Survivor'da ödül oyunu oynandığı sırada büyük bir şok yaşandı. Başını platforma vuran Atakan sudan çıkamadı. Survivor Atakan'ın boğulma tehlikesi üzerine arkadaşları devreye girdi. Survivor'da Atakan'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği doktorun vereceği son karardan sonra belli olacak

Haberin Devamı

Atakan’ın yardımına havuzun çevresindekiler koştu.Havuzdan çıkartıldıktan sonra doktor ve sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Atakan, oyunun bitmesinin ardından ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede kontrollerden geçen Atakan için son kararı Survivor’ın doktoru verdi.

NBA Batı Finali ödül oyununu kazanan takım olan ünlüler, ödüle gitmek için 6 saatlik bir uçak yolculuğu yaptı. Ancak Atakan’ın yaşadığı sakatlıktan dolayı doktoru tarafından uçağa binmesine izin verilmedi ve Atakan, Survivor’ın 3 büyük ödülünden biri olan NBA finaline takım olarak kazanmalarına rağmen gidemedi. Doktorun kararını açıklamasının ardından ise Atakan, “Buraya gezip tozmaya gelmedim. Sağlığım daha önemli ve büyük finali görmek istiyorum. Önemli değil” dedi. Survivor ünlüler takımı ise Atakan’sız olarak özel jetle Amerika’ya giderek NBA batı finali maçını izleme şansı buldular.

Haberin Devamı

NBA ödülü için havuzda kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler yarışma sırasında talihsiz bir an yaşadı. Yarışmacıların ipin ucunda sallanan engellerin kendilerini devirmelerine izin vermeden parkuru tamamlamaları gerekiyordu. Fakat Avatar Atakan yarışırken engelden kaçamıyor ve kafasına aldığı darbe ile birlikte havuza düşüyor. Havuzdan çıkamayınca herkes onu kurtarmak için seferber oluyor.Bu olayın yaşanmasının ardından Atakan’ın sevenleri büyük bir paniğe kapıldı. Atakan’ın babası ise sosyal medyadan açıklamalarda bulundu ve oğlunun iyi olduğunu açıkladı. 

Survivor 2016da şoke eden olay Yarışmayı bırakmak zorunda mı kalacak

Ödül oyununda korku dolu anlar! Atakan sudan çıkamadı...

Ödül oyunu sırasında başını üzerinde kurduğu platforma vuran Atakan, düştükten sonra sudan çıkamadı. Atakan'ın yardımına havuzun çevresindekiler koştu.

Survivor 2016da şoke eden olay Yarışmayı bırakmak zorunda mı kalacak


Survivor 2016da şoke eden olay Yarışmayı bırakmak zorunda mı kalacak

Haberin Devamı

SON KARARI DOKTORLAR VERECEK

Yarışmadaki akıbeti merak edilen Atakan'ın durumu yapılcak kontrollerden sonra netlik kazanacak.


SURVİVOR SMS SIRALAMASI!


Survivor’da SMS sıralaması açıklandı. Büyük bir sürprizin yaşandığı sıralamada Damla en çok SMS oy alan yarışmacı oldu. Atakan’ın SMS sıralamasında birinci olması beklenirken Damla’nın birinci olması büyük sürpriz olaran nitelendirildi.

Atakan’ın 2. oldu sıralamada Yunus, üçüncü olarak adada bir hafta daha kalmayı garantiledi. SMS sıralamasında son sırada yer alan Gizem ise adaya veda eden yarışmacı oldu.


SURVİVOR'DA GECE YARISI ÖDÜL OYUNU OYNANACAK, ÖDÜL: NBA MAÇI!

Survivor'da Acun Ilıcalı sürpriz bir ödül oyunu olacağını açıkladı. Gece yarısı oynanacak sürpriz ödül oyununu kazanan takım, özel bekleyen jet ile NBA batı finaline gidecek. Survivor adasında gece yarısı oynanancak ödülü kazanan takım özel uçakla Survivor'dan ABD'ye uçacak.. 

Haberin Devamı

Survivor'da eleme adayları belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımı çıktıkları ilk konseyde yapılan oylamada Yunus Günçe'yi ilk eleme adayı olarak seçti. İkinci eleme adayını bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih Öztürk belirledi.

Semih Öztürk, Avatar Atakan'ı eleme adayı olarak seçti. Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler bu sonucun ardından iki eleme adayı daha belirlemek için konseye çıktı. Konseyde verilen oylarla ilk eleme adayı olan isim Gizem Memiç oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise sembolün sahibi İbrahim Giydirir oldu. İbrahim Giydirir ise eleme adayı olarak Damla Can'ın ismini verdi.  Böylece gönüllüler takımından da Damla Can ve Gizem Memiç eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da halk oylamasına kalan Avatar Atakan, Yunus Günçe, Damla Can ve Gizem Memiç arasında yapılacak olan oylamanın ardından Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alan isim Survivor'a veda edecek. Survivor'da eleme heyecanı bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor yeni bölümde yaşanacak. Survivor halk oylamasına çıkan 4 ismin oylanmasının ardından oluşturulacak Survivor SMS sonuçları ile Survivor'ın son elenen ismi belirlenecek.

Survivor 2016da şoke eden olay Yarışmayı bırakmak zorunda mı kalacak

Semih ve Serkay arasında büyük gerilim! Acun Ilıcalı onları sert bir dille uyardı!

Survivor 2016'da büyük bir kavga yaşandı. Survivor dokunulmazlık oyununda Serkay ile Semih arasında şiddetli bir kavga çıktı. Survivor 2016 son bölümde dokunulmazlık oyunu sırasında beklenmedik bir anda kavga yaşandı. Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü bu kez birbirinin üzerine yürüdü. Kavga Survivor yarışmacıların müdahalesi ve Acun Ilıcalı'nın araya girmesi ile son buldu. Survivor dokunulmazlık oyununda Semih Öztürk ile mücadele eden Serkay Tütüncü arayı açmış ve atışlara geçmişti. Atışlarında başarılı olmayan Serkay'a Semih Öztürk yetişti ve iki başarılı sayısı ile sayının sahibi oldu. Skorun 7-3'e geldiği dakikalarda dokunulmazlık oyununun stresi ile kavga çıktı.

Haberin Devamı

Kendi arkadaşlarının bulunduğu yerde başarısızlığı nedeniyle kendisine kızan Serkay'a Semih laf atınca ortalık bir anda karıştı. Karşılıklı atışmaların yaşandığı kavgada ikili birbirine fiziksel olarak da yakınlaştı. Diğer yarışmacıların araya girmesi ile ayrılan ikili uzun süre tartışmaya devam etti. Acun Ilıcalı'nın gelmesi ile ikili uzaklaştırıldı ve kavga son buldu. Acun Ilıcalı, birbirlerine laf atmamaları konusunda Semih ve Serkay'ı uyardı. Oldukça sinirlenen Serkay Tütüncü'yü, Efecan güçlükle sakinleştirdi.

Survivor'da tuttukları takımı açıkladılar

Acun Ilcalı Survivor adasında dünyadan bir haber olan yarışmacılara bu sezon kimin şampiyon olduğunu açıkladı.

Survivor 2016da şoke eden olay Yarışmayı bırakmak zorunda mı kalacak

Yarışmacılara hangi takımları tuttuklarını soran Ilıcalı bu sezon Beşiktaş'ın şampiyon olduğunu açıkladı! İçlerinden sadece biri bu sevinci yaşadı. İşte Survivor yarışmacılarının takımları...


DAMLA- GALATASARAY

İBRAHİM- FENERBAHÇE

GİZEM MEMİÇ - GALATASARAY

NAGİHAN- FENERBAHÇE

SEMİH - BURSASPOR

YATTARA - TRABZONSPOR

EFECAN - FENERBAHÇE

SERKAY - GALATASARAY

YUNUS - BEŞİKTAŞ

ATAKAN - FENERBAHÇE

 

BAKMADAN GEÇME!