Sular bugün üç gence mezar oldu

Güncelleme Tarihi:

Sular bugün üç gence mezar oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 20:07

Türkiye'nin üç farklı bölgesinde bugün gencecik insanlar boğularak hayatlarını kaybetti...

Haberin Devamı

FIRAT 19 YAŞINDAKİ GENCİ YUTTU
Arkadaşlarıyla Gaziantep'ten Nizip ilçesine gelen Mustafa Gültegin (19), Zeugma Antik Kenti yakınlarında serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi. Gültegin bir süre sonra gözden kaybolunca, arkadaşları ilgililere haber verdi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri Gültegin'in nehre girdiği yerde yaptıkları aramada gencin cesedine ulaştı. Sudan çıkarılan ceset, Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

BALIK AĞINI ÇEKERKEN IRMAĞA DÜŞTÜ
Arkadaşları ile Mersin'in Mut ilçesine bağlı Göksu Mahallesi'ndeki Göksu Irmağı'na balık tutmaya giden Ünver (26), dereye attığı balık ağını çekerken dengesini kaybederek suya düştü. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan Ünver'in cesedi bir süre sonra ırmağın aşağı kısımlarında ortaya çıktı. Arkadaşları tarafından sudan çıkartılan Ünver'in cesedi otopsi için Mut Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

19 MAYIS TATİLİNDE YÜZMEK İSTEDİ
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde dereye giren lise öğrencisi 17 yaşındaki Uğur Çapaş, hayatını kaybetti. Olay bugün Samsun’un Çarşamba İlçesi Dikbıyık Mahallesi Aşıklı mevkiinde meydana geldi. Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Uğur Çapaş ile arkadaşları 19 Mayıs tatili dolayısıyla serinlemek için gittikleri dereye yüzmeye başladı. Bu sırada Uğur Çapaş, bir anda suda kayboldu. Arkadaşları Çapaş’ı bulun sudan çıkarmak için büyük çaba harcadı, ancak başarılı olamadı. Çevredekilerin de katıldığı arama çalışmalarında Uğur Çapaş’ın cansız bedeni dereden çıkarıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!