Sulama kanalına düşen baba ve oğlu öldü

Güncelleme Tarihi:

Sulama kanalına düşen baba ve oğlu öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2015 13:14

Adana'nın Ceyhan İlçesi’nde sulama kanalına düşen 55 yaşındaki Hacı Muhsin Dündar ile kendisini kurtarmak için suya atlayan oğlu 21 yaşındaki Mustafa Dündar, boğularak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ceyhan İlçesi’ne bağlı Aydınlar Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde fıstık tarlasını sulamak için kanaldan pompa ile su çekmeye çalışan Hacı Muhsin Dündar, iddiaya göre dengesini kaybedip kanala düştü. Yüzme bilmeyen baba akıntıya kapılarak kanalda sürüklenmeye başladı. Babasının kanala düştüğünü gören Mustafa Dündar da suya atladı. Mustafa Dündar, babasını kurtarmak isterken birlikte akıntıya kapıldı. Olayı gören çevredeki tarım işçilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD Sualtı Arama ve Kurtarma ekiple arama kurtarma çalışması yaptı.

Havanın kararması nedeniyle arama kurtarma ekipleri çalışmalara ara verirken, aile aramaya devam etti ve saat 01.00 sıralarında 7 çocuk babası Hacı Muhsin Dündar’ın cesedini buldu. Düştüğü yerden 400 metre uzaklıkta bulunan Dündar’ın cesedi, ailenin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kanaldan çıkarıldıktan sonra Ceyhan Devlet Hastanesi’ne morguna götürüldü.

Arama çalışmalarına devam eden aile fertleri, sabah saatlerinde olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta da Mustafa Dündar’ın cesedini buldu. Dündar’ın cesedi, ekipler tarafından kanaldan çıkarıldıktan sonra Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!