Sosyete 20 yıldır aynı yaşta

Güncelleme Tarihi:

Sosyete 20 yıldır aynı yaşta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2001 00:00


Haberin Devamı

Taşıdığı soyadları, kariyerleri, başarılı iş hayatlarıyla gündemden düşmeyen sosyetenin ünlü kadınları, estetik operasyonlar sayesinde genç kalmayı, güzel görünmeyi sürdürüyorlar. Yaşları 40'la 60 arasında değişen bu kadınlar, yıllara meydan okumayı, estetik mucizesi sayesinde başarabiliyorlar.

Onlar, yıllardır cemiyetin gözü önündeler. Gazeteler, magazin dergileri, boy boy fotoğraflarını basıyor. Ama onlar, hiçbir zaman zarafet ve güzellik kavramlarının dışında görünmediler. Her zaman güzel, zarif ve şıktılar. Sosyetenin ünlü kadınlarının güzellik sırrı, modern tıpta yatıyor. Sosyetik güzeller, gerdirdikleri yüzleri, düzelttirdikleri burunları, silikonlu dudak ve göğüsleriyle hem eşlerinin gözüne güzel görünmeyi, hem de hemcinslerini kıskandırmayı başarıyorlar. Yıllardır güzelliklerini koruyan sosyete güzelleri, estetik operasyonları, Fransa ve Amerika'da, dünyaca ünlü doktorlara yaptırıyorlar.

OPERASYON FRANSA'DA

Adını ‘‘Tansu Çiller'in doktoru’’ diye duyuran ve yüze yapılan iğneyle hastalarına genç görünüm sağlayan ünlü mezoterapist Dr. Dray Kardeşler ve Bayan Nelley ile estetisyen Jack Ohanna ve Mark Bonne, sosyetemizin en çok rağbet ettiği isimlerin başında geliyorlar. Dr. Dray Kardeşler'in Paris'teki muayenehanesini ziyaret edenler arasında, Yasemin Kamhi, Çiğdem (Kayalı) Denizli, Şebnem Çapa ve Güliz (Hasman) Onursal bulunuyor. Yine Paris'te yaşayan diğer mezoterapist Bayan Nelley'in ise çoğunlukla erkek müşterileri var. Ömer Dinçkök, Nurettin Hasman, Ercan Akın, Nuri Yönver gibi. Bayan Nelley'e, daha çok göz altı kırışıklıkları için gidiliyor.

ÜNLÜ TÜRK ESTETİKÇİ

Bu arada Türkiye'deki doktorların da hakkını yememek gerek. Ajda Pekkan'ı, Gönül Yazar'ı yıllardır aynı görüntüde tutmayı başaran Onur Erol, en az Avrupalı meslektaşları kadar başarılı. Prof. Onur Erol'un gerçekleştirdiği operasyonlar, yurtdışındaki meslektaşları tarafından da hayranlık ve takdirle karşılanmakta.

Son çare gerdirmek

İğnenin tutmadığı yüzler için, tek çare gerdirmek. Bu iş için de hanımlarımız Paris'e taşınıyor. Kendilerini estetisyen Jack Ohanna ve Mark Bonne'un ellerine teslim ediyorlar. Geçirdikleri estetik operasyonlar sonrası memnun kalmayanlar da var. Yüzlerini gerdirdikten sonra kayan dudakları için üzülenler arasında Ayşe Sılan, Gülsen Erad, Mefküre Şerbetçi ve Çiğdem Simavi'nin adı geçiyor. Taktırttığı silikonları beğenmeyip iki hatta üçüncü kez bıçak altına yatanların başında Ela Koşar ile kız kardeşi Leyla Atalık var. Güzelliğine güzellik katan bir isim de, ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı'nın eşi Oya Eczacıbaşı. Oya Hanım, iki yıl önce burnunu düzelttirdi.

Azade Toner

Biricik Suden'in sevgilisi Can Akçay'ın annesi, üç yıl önce ABD’de yüzünü gerdirdi.

Ayşegül Germirli

Kız kardeşi Yasemin Kamhi gibi, kendini Dray Kardeşler'e teslim etti.

Roula Habbap

Ankara'da açılan Planet Hollywood restoranının sahibi Mehmet Habbap'ın eşi Roula Habbap, Paris'te yüzünü gerdirip duduklarına silikon taktırdı.

Esin Demirören

Ergil Demirören'in eşi, Fransız cerrah Jack Ohanna'ya yüzünü gerdirdi.

Türkan Uzel

Uzel Makine’nin patroniçesi, Dr. Mark Bonne'a yüzünü gerdirdi.

Tilda Tezman

İki ay önceki estetiği beğenmedi, Paris'te yine bıçak altına yattı.

Gül Dürüst

İki torun sahibi Gül Dürüst'ün ‘‘anneanne’’ olduğuna Paris'te geçirdiği estetikler nedeniyle kimse inanmıyor.

Arzu Aslan

Fahrettin Aslan'ın eşi, Nice'teki doktoruna yüz gerdirip dudağına silikon taktırttı.

Nursen Gündüz

ANAP'ın kurucularından Ömer Gündüz'ün eşi, iki kez yüzünü gerdirdi.

Buket Taşdelen

Tekstilci Hayrettin Taşdelen'in eşi Buket Hanım’ın güzellik sırrı, Dr. Nelley'in iğneleri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!