Son dakika! Tunceli'de 4.1 büyüklüğünde deprem oldu

Güncelleme Tarihi:

Son dakika Tuncelide 4.1 büyüklüğünde deprem oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2020 00:38

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Tunceli Valili, depremde, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre saat 00.22’de merkez üssü Pülümür ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 10.06 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. 

TUNCELİ VALİLİĞİ: 4.1'LİK DEPREMDE OLUMSUZ BİR DURUM YAŞANMADI

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre saat 00.22'de merkez üssü Pülümür ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10.06 kilometre derinliğinde olan deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, depremde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtildi. Açıklamada, "Pülümür ilçemizde gece saatlerinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremde, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!