Son dakika haberler... İletişim Başkanı Altun'dan dikkat çeken paylaşım: Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2020 11:22

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız: "Bir keresinde kendisine de söyledim; 'bu işlerde daha yenisin’ dedim; 'Cezayir’de Ruanda'da, Afrika'da yaptığınız katliamları çok iyi biliyoruz.' Ama insanlığa öyle bir dezenformasyon yapıyorlar ki… Siz kimi aldatıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İletişim Başkanı Altun, Twitter'dan şu ifadelere yer verdi:

Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız:

"Bir keresinde kendisine de söyledim; 'bu işlerde daha yenisin’ dedim; 'Cezayir’de Ruanda'da, Afrika'da yaptığınız katliamları çok iyi biliyoruz.' Ama insanlığa öyle bir dezenformasyon yapıyorlar ki… Siz kimi aldatıyorsunuz."

Altun'un paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce Macron ile ilgili yaptığı konuşmadan şu ifadeler yer aldı:

"Daha 25 sene önce Ruanda'da 800 bin insanı o soykırımda kimlerin öldürdüğü aşikardır ve failleri Fransızlardır. Kalkıp bize ders veriyor Fransızlar. Ne dersi veriyorsun? Cezayir'de yüz binlerce insanı katleden soykırıma uğratan yine Fransızlardır. Bunlar çok açık net belgeler ile arşiv belgeler ile elimizde. Bunları biliyoruz. Ama bunlar yaptıkları dezenformasyon tüm dünyayı aldatmanın gayreti içinde oldular. Daha bu işlerde yenisiniz. Cezayir'de yaptığınız katliamları çok iyi biliyoruz, Afrika'da helikopterler ile inip altınları, elmasları toplamak için nasıl katliamlar yaptığınızı biz iyi biliyoruz. Ama insanlığa öyle bir dezenformasyon yapıyorlar ki insanlık bunları iyi, hoş insanlar zannediyor. Kimi aldatıyorsunuz?"

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN NET MESAJ: BİZ SİZE BÜYÜK GELİRİZ, BİZİ YİYEMEZSİNİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesaplarında, yıllar önce yaptığı bir açıklamaya ait görüntülere yer verdi.

Paylaştığı videoda Erdoğan'ın "Hazırladığınız bir kurt sofrası var. O kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz, bizi yiyemezsiniz." ifadeleri yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!