Son dakika haberler: Avusturya Başbakanı Kurz'dan skandal! Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirdi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2021 14:04

Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz skandal bir harekete imza atarak İsrail'e destek için başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla Kurz'a sert tepki gösterirken, Kurz'un paylaşımına Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu teşekkür etti.

Haberin Devamı

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarına tüm tepkilere rağmen devam ediyor. Bayramda da durmayan İsrail saldırılarında şehit olanların sayısı, 31'i çocuk, 19'u kadın olmak üzere 119'a, yaralı sayısı 830'a yükseldi.

KURZ'DAN SKANDAL HAREKET

Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, sosyal medya hesabından başbakanlık binasına İsrail bayrağı çekildiğini duyurdu. Kurz'un paylaşımına Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'dan teşekkür mesajı geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Sebastian Kurz'a sert tepki göstererek "Aklın, vicdanın, insanlığın sustuğu nokta" mesajını paylaştı.

İşte Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın paylaşımı:

Avusturya Başbakanı destek için başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirmiş. Aklın, vicdanın, insanlığın sustuğu nokta. Siz böyle davrandıkça İsrail daha pervasızca saldıracak. Umarım Avusturya ve Avrupa’nın akıl ve vicdan sahibi insanları bu tarz-ı siyasete tepki gösterir.

Haberin Devamı

Son dakika haberler: Avusturya Başbakanı Kurzdan skandal Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirdi

 

 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: ZALİMDEN YANA OLMASI SİYASİ PUSULASIDIR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Avusturya Başbakanı Kurz'a tepki gösterdi. Çelik, "Avusturya Başbakanı destek için İsrail bayrağını Başbakanlık binasına çektirmiş. Avrupa’da İslam düşmanlığı, Türk düşmanlığı ve Erdoğan düşmanlığının sembolü olan bu şahıstır. Mazlumdan yana olmasını beklemek hayaldir. Zalimden yana olması ise siyasi pusulasıdır" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!