Son dakika haberleri: Türk Silahlı Kuvvetleri, rejimin kimyasal harp tesisini böyle vurdu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2020 04:28

Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib'te Türk askerine yönelik saldırının ardından tespit edilen hedefleri vurmaya devam etti. Hedeflerin arasında kimyasal harp tesisi de bulunuyor

Haberin Devamı

İdlip'ten gelen yeni görüntülere göre, Halep'in 13 kilometre güneyinde yer alan kimyasal harp tesisi ve diğer birçok hedefi imha etti.

309 REJİM ASKERİ ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar rejimin saldırısına verilen karşılığı şöyle anlattı: “Hain saldırı sonrasında uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarımızla derhal 200’den fazla rejim hedefi ağır şekilde ateş altına alınmıştır. Bu atışlar sonucunda 5 helikopter, 23 tank, 10 zırhlı araç, 23 çeşitli cins ve çapta top ve obüs, 5 mühimmat kamyonu, bir SA-17, bir SA-22 hava savunma sistemi, 3 mühimmat deposu, 2 malzeme deposu, bir karargah binası ve 309 rejim askeri etkisiz hale getirilmiştir. Atışlarımız ve faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam etmektedir. Şehitlere rahmet, kederli ailelerine, TSK’ya ve asil millete başsağlığı, yaralı personele acil şifa diliyorum. Bugüne kadar şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Operasyonlarımız Mehmetçiğe ve mazlumlara uzanan kanlı eller kırılana kadar devam edecektir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!