Son dakika! Çocuklar kavga etti, aileleri çatıştı: 2'si polis 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika Çocuklar kavga etti, aileleri çatıştı: 2si polis 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 06:35

Urfa’da gündüz çocuklar arasında yaşanan bir kavganın ardından birbirleriyle barışmaya giden iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2’si polis 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Urfa'nın Kamberiye Mahallesi’nde gündüz çocuklar arasında yaşanan bir kavga sonrası barışmak için bir araya gelen iki aile arasında silahlı çatışma yaşandı.

Çocuklar arasında gündüz yaşanan kavganın ardından ailelerden biri barışmak için diğer ailenin evine gittiğinde tartışma yaşandı. Tartışma sonunda taraflar birbirlerine pompalı tüfekle ateş açtı. Yaklaşık 60 metre ilerideki Sarayönü Polis Karakolunda silah seslerini duyarak olay yerine gelen polis ekipleri, kavga eden tarafları ayırmaya çalıştı. Kavgada saçmaların isabet ettiği iki polis ile 4 kişi yaralandı. Yaralı polisler kendi araçlarıyla hastaneye giderken diğer yaralılar ise ambulansla Mehmet Akif İnan eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kavganın yaşandığı bölgeye giden takviye polis ekipler, 6 kişiyi gözaltına alırken olay yeri inceleme ekipleri ise kavganın yaşandığı yerde incelemede bulundu. Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!