Son dakika: Bakan Akar'dan sınır hattı ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Bakan Akardan sınır hattı ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2021 19:01

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Havadan İhbar Kontrol uçağı ile Ege, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu’da gerçekleştirdiği inceleme ve denetlemelerin ardından Şanlıurfa’ya geldi.

Son dakika: Bakan Akardan sınır hattı ziyareti

Havalimanında 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile sınır hattındaki birliklerde incelemelerde ve denetlemelerde bulundu. Daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi Komutanlığı’na geçen Akar, sınır hattı ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Sahadaki son duruma ilişkin bilgi alan, talimatlar veren Akar ve TSK komuta kademesinin yılın son gününde sınır hattına gerçekleştirdiği ziyaret devam ediyor.

Haberin Devamı

"2022’DE DE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEK VE BAŞARACAĞIZ"

Bakan Akar, Suriye sınır hattı ve sınırın ötesinde görev yapan birliklerin komutanları ile gerçekleştirdiği video konferans toplantısında 2021’deki faaliyetlerin değerlendirmesini yaptı, Mehmetçiğin yeni yılını kutladı.

Yıl boyunca başarılı bir şekilde görevini yerine getiren tüm personeli tebrik eden Akar, “Türkiye’nin hak, alaka menfaatleri ile itibarını korumakla ilgili görevleri büyük bir başarıyla yerine getirdiniz. Tüm personelimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Cumhuriyet tarihinin en yoğun döneminden geçtiğini vurgulayan Bakan Akar, “Çok büyük başarılar elde ettiniz, önümüzde daha da büyük işler var. Artan bir şiddet ve tempoda aynı azim ve kararlılıkla 2022’de de mücadelemizi sürdürecek ve başaracağız. Bugüne kadar yaptıklarınız neler yapabileceklerinizin teminatıdır” dedi.

Bakan Akar sözlerinin sonunda beraberindeki TSK komuta kademesi ile tüm personelin yeni yılını kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!