Son dakika... Bahçeli'den 6'lı masayla ilgili adaylık anketi sorusuna cevap: Tercihim sınıf arkadaşım

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2022 15:34

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için anket yaptıracağı iddiasına ilişkin "Bana sorulursa tercihim sınıf arkadaşım" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bugün başlayan bütçe görüşmelerine katıldı. Bahçeli, oturuma verilen arada gazetecilerle bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM’de gazetecilerin 6'lı masa ile ilgili soruyu cevapladı. 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için anket yaptıracağı iddiasını yorumlayan Bahçeli, "Eğer birisi anketle bana gelirse derse ki 'Böyle bir 6 kişi anket yapıyoruz. Siz bu ankette kime evet dersiniz ya da benimsersiniz?'diye tercihim sınıf arkadaşım olur" dedi.

Bahçeli, 'sınıf arkadaşı' ifadesinden kastının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olup olmadığı sorusuna ise "Sınıf arkadaşım" yanıtını verdi.

Bahçeli, yıllar önce yaptığı bir açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Akademisi’nde sınıf arkadaşı olduğunu söylemişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!