Son dakika... Artvin'de 3 ay sonra yine aynı yerde heyelan

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2022 11:09

Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin'in Hopa ile Kemalpaşa ilçeleri arasındaki bölümünde 3 ay aradan sonra yine aynı yerde heyelan meydana geldi. Heyelanda uluslararası taşımacılık yapan bir TIR zarar görürken, heyelan anı tünelin güvenlik kamerasına yansıdı. Heyelan nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Haberin Devamı

Heyelan sabah saatlerinde Hopa-Kemalpaşa ilçeleri arasındaki Karadeniz Sahil Yolu Esenkıyı köyü mevkiinde meydana geldi. Sarp Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkış için bekleyen uluslararası taşımacılık yapan TIR'ların bulunduğu park alanına, yamaçtan kopan taş ve toprak kütleleri düştü.

Son dakika... Artvinde 3 ay sonra yine aynı yerde heyelan

Kara yolu çift yönlü ulaşıma kapanırken bir TIR'da hasar oluştu. Heyelanda can kaybı ve yaralanan olmadı. Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu yol yeniden ulaşıma açıldı. Heyelan anı Esenkıyı Tüneli güvenlik kameralarına yansıdı.

Son dakika... Artvinde 3 ay sonra yine aynı yerde heyelan

Haberin Devamı

Öte yandan 1 Temmuz 2022 tarihinde yine aynı noktada heyelan meydana gelmiş, bu olayda 3 TIR kayalardan zarar görürken, TIR'larda bulunan 1 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!