Son bakışı anlattı

Güncelleme Tarihi:

Son bakışı anlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 22:06

Emniyet müdürleri, Beşiktaş’taki terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu’nun evini ziyaret etti. Anne Uncu, oğluyla son konuşmalarını anlatırken “Ağlamayacağım, kimseyi sevindirmeyeceğim” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’taki terör saldırısında hayatını kaybeden Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu’nun evini ziyaret eden Şişli Emniyet Müdürü Melih Ekici “Artık bu aile bizim annemiz ve babamızdır” dedi. Kadriye Uncu ise oğlunun fotoğraflarını göstererek “Ağlamayacağım, kimseyi sevindirmeyeceğim” diye konuştu.

Tunç Uncu’nun Şişli’deki evine giden İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Karsavuranoğlu ve Şişli Emniyet Müdürü Melih Ekici, şehit ailesinin acısını paylaştı.  Oğluyla son anlarını anlatan Tunç Uncu’nun annesi Kadriye Uncu, “Ona malum oldu. Şehit olacağını da biliyordu. Herkesle vedalaştı. Bir benden helallik alamadı yavrum. İşten eve gelirken kötü kaderle karşılaştı. Giderken ‘Oğlum yemek yiyecek misin?’ diye sordum, şöyle bir baktı, ‘Yemeyeceğim anne’ dedi. Oğlumun gördüğüm son bakışı oydu. Sonra ölüm haberini aldım” dedi. Teröre ve destekçilerine de sert ifadelerle tepki gösteren Kadriye Uncu “Allah şehitlerin annelerine sabır versin. Ağlamasınlar, teröristleri sevindirmesinler. ‘İnat olsun’ diye ayakta duracağız” dedi. Tunç Uncu’nun babası Turgay Uncu ve kardeşleri Eyüp ve Batuham Uncu da teröre lanet etti. 

Haberin Devamı

Son bakışı anlattı

BİZİM ANNEMİZ, BABAMIZ

Şişli Emniyet Müdürü Melih Ekici ise ailenin her zaman yanında olacaklarını söyleyerek, “Hepimizin, ülkemizin başı sağ olsun. Onlar bizim anamız, babamız bu saatten sonra. Devletimizin bütün imkânlarıyla buradayız. Allah devletimize de zeval vermesin. Bir emirleri, talepleri varsa, biz evlatları olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek için buradayız. Bu saatten sonra onların istekleri bizim için bir emirdir” dedi. Ziyaretin ardından basın mensuplarını evine kabul eden acılı anne, oğlunun fotoğraflarını, odasını ve eşyalarını gazetecilere gösterdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!