Odunla kadınlara saldıran şahıs tutuklandı!

Güncelleme Tarihi:

Odunla kadınlara saldıran şahıs tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2022 17:53

Karaman'da, son 3 ay içinde özellikle akşam saatlerinde sokakta yalnız gördüğü kadınların başına odunla vurup yaralayan Adnan T. (33) yakalandı. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, şu ana kadar 10'a yakın kadının saldırıya uğradığını belirlerken, sayının daha fazla olabileceği üzerinde duruluyor.

Haberin Devamı

Karaman merkez ve Ağılönü köyünde, son 3 ay içinde özellikle akşam saatlerinde başına sert cisimle vurulup, yaralanan kadın sayısının artması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı. Bu kapsamda araştırma yapan polis ve jandarma ekipleri, saldırıya uğrayan kadınların o sırada sokakta yalnız olduklarını ve başlarına odunla vurularak yaralandıklarını saptadı.

Odunla kadınlara saldıran şahıs tutuklandı

1500 DAKİKALIK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

Saldırıların gerçekleştiği bölgelerdeki 2 bin dakikalık güvenlik kamerası görüntüleri toplanarak tek tek incelendi. İncelenen görüntülerde 3’ü Ağılönü köyünde olmak üzere 7’ye yakın kadına, aynı kişinin saldırdığı tespit edildi. 

Haberin Devamı

Araştırmasını derinleştiren polis ekipleri, saldırganın kent merkezinde oturan fabrika işçisi Adnan T. (33), olduğunu saplayarak gözaltına aldı. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirlenen Adnan T., emniyetteki işlemlerinin ardından akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkeme Adan T.'nin, tutuklanarak cezaevine gönderilmesine hükmetti. 

Odunla kadınlara saldıran şahıs tutuklandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!