Sokak ortasında dehşet saçtı! Söyledikleriyle şaşkına çevirdi...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2020 13:03

Erzurum'da, 30'lu yaşlarındaki Volkan P.'nin, dini nikahlı eşi Kübra T.'yi saçlarından tutup, küfrederek darbetmesi, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Çevredekilerin 'polisi arıyoruz' diye tepki gösterdiği kişi, ''ara, sana ne'' deyip, şiddete devam etti.

Haberin Devamı

Erzurum'da merkez Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde çekilen görüntülerde, Volkan P. isimli adam, dini nikahlı eşi Kübra T.'yi ilk olarak saçlarından tutuyor. Genç kıza hakaretler yağdıran kişi, "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra küfür ve şiddete devam ediyor.

Sokak ortasında dehşet saçtı Söyledikleriyle şaşkına çevirdi...

Daha sonra genç kızı yere yatıran öfkeli kişi, karın bölgesine yumruk atıyor. Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, "Polisi arıyoruz" deyip tepki gösterince, şiddet uygulayan Volkan P. "Ara sana ne" deyip, darbetmeyi sürdürüyor. Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da "Sen kime vuruyorsun, burası dağ başı mı?" deyince genç kızı yerden kaldırdığı görülen kişi, daha sonra bölgeden ayrılıyor.

Haberin Devamı

Cep telefonuyla kaydedilen görüntüler Twitter’da paylaşılanca, tepkilere neden oldu.

Sokak ortasında dehşet saçtı Söyledikleriyle şaşkına çevirdi...

GÖZALTINA ALINDI

Erzurum'da, bir kadını darp ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan kişinin Volkan P. olduğu belirlendi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, polis, şüpheliyi kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Volkan P. ile darp ettiği dini nikahlı eşi Kübra T., Yenişehir Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadeleri alınan ikiliden Kübra T., şikayetçi olmadığını söyledi.

Volkan P., polis merkezindeki ifadesinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Pala, gazetecilerin 'Pişman mısınız?' sorusuna cevap vermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!