Şok iddia: Kaya bana tecavüz etti

Güncelleme Tarihi:

Şok iddia: Kaya bana tecavüz etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2002 00:10

Q Girls grubundan Reyhan Gökdeniz savcılığa başvurdu: Kaya Çilingiroğlu bana tecavüz etti. Saçlarımdan yatak odasına sürükledi. Bana zorla sahip oldu.

Haberin Devamı

KAYA Çilingiroğlu cephesinde sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda eşi Hülya Avşar'la boşanmanın eşiğinden dönen Çilingiroğlu, şimdi de tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Nez'in Q Jazz Bar'dan ayrılmasıyla düzenlenen yarışmalar sonunda seçilen 3 kızdan oluşan Q Girls üyesi Reyhan Gökdeniz, dün Sultanahmet Adliyesi'ne giderek Kaya Çilingiroğlu'ndan şikáyetçi oldu. Kaya Çilingiroğlu ile birkaç hafta önce boşanmanın eşiğinden dönen Hülya Avşar, bu gelişmeler üzerine evine kapandı. Dün Şişli Çadırı'nda bir iftar yemeği veren sanatçı, olayı duyduktan sonra yemeğe katılmaktan vazgeçti.

Beni yatağa attı

Dün sabah 05.30 sıralarında Etiler Polis Karakolu'na giden Gökdeniz,  ‘‘Kaya bana tecavüz etti’’ şeklinde ifade verince görevliler tarafından hastaneye sevk edildi. Genç kadın Cerrahpaşa, Çapa ve Şişli Etfal Hastaneleri'nde çeşitli testlerden geçti. Kendisinden sperm örnekleri de alınan Gökdeniz, son olarak da Sultanahmet Adliyesi'ne giderek davacı oldu. Gökdeniz'in ifadesinde, ‘‘Kaya Çilingiroğlu'nu yazdan beri tanırım. Merhabamız vardı. Geçtiğimiz gece bir şeyler içmek için bana geleceğini, sonra da birlikte dışarı çıkabileceğimizi söyledi. Eve geldi, viski istedi. İçkisini bitirdikten sonra beni saçlarımdan sürükleyerek yatak odasına götürdü. İki kolumdan yakalayıp yüz üstü yatağa attı. Sonra da zorla sahip oldu’’ dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yoksa komplo mu?

İddiaya göre, önceki akşam arkadaşlarıyla Nişantaşı'ndaki Buzz Bar'a gelen Çilingiroğlu, burada Reyhan Gökdeniz ile karşılaştı. Bir süre sohbet eden ikili daha sonra Names Bar'da buluşmak üzere sözleşti. Ancak bunu kendi lehine kullanmak isteyen Gökdeniz fırsatı kaçırmadı ve gazetecilere Kaya Çilingiroğlu ile Names Bar'da buluşacağını haber verdi. Kaya Çilingiroğlu ise basından çekindiği için programı değiştirip Gökdeniz'in Etiler Saraylar Sitesi'ndeki evinde buluşmayı teklif etti. Yine iddialara göre, genç kadının siteye girmesinden bir süre sonra kapıda Kaya Çilingiroğlu'nun otomobili göründü. 00.40'ta eve gelen Çilingiroğlu, saat 02.00'de 06 UH 583 plakalı  metalik Mercedes cipiyle oradan ayrıldı.

Haberin Devamı

Ve Q Girls işsiz kaldı

Q Jazz Club'ın işletmecisi Esen Açılmış, olayın duyulmasının ardından bu mekánda sahne alan Q Girls kızları ile olan anlaşmasını feshetti. ‘‘İş disiplinine uymadıkları ve özel hayatlarına        gereken özeni göstermedikleri’’ gerekçesiyle işlerine son verilen                  Q Girls kızları işsiz kaldı.

Reklam yapıyor

Kaya Çilingiroğlu Sultanahmet Adliyesi'ne 18.30' da avukatı Osman Hacıbekiroğlu'yla birlikte geldi. Nöbetçi savcıya ifade veren Çilingiroğlu, basın mensuplarına ‘‘Yarın açıklama yapacağım. Beni rahat bırakın evime gideceğim’’ dedi. Çilingiroğlu, Reyhan Gökdeniz'in açıklamalarıyla ilgili olarak da ‘‘Reklam’’ açıklaması yapmakla yetindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!