Siyah kasklı tecavüzcü kabusu

Güncelleme Tarihi:

Siyah kasklı tecavüzcü kabusu
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 26, 2008 12:44

Başkent Ankara'da yaşları 10-15 ila arasında değişen çocuklara musallat olan ve beşine tecavüz eden siyah kasklı sapık aranıyor.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre siyah bir motorsikleti ile Ankara'nın Çankaya ve Yenimahalle semtlerinde yaÅŸları 10-15 arasında olan 5 kız çocuÄŸuna tecavüz eden sapık aranıyor. Tahminen 25-30 yaÅŸlarında uzun boylu ince yapılı siyah renkli kask takan ve çıkarmayan bu kiÅŸinin eÅŸgaline iliÅŸkin bir tespit yapamayan emniyet yetkilileri, aileleri dikkatli olmaya çağırdı.Â

Motoru ile takibe aldığı çocukları evlerinde su istemek, adres sormak bahanesiyle etkisiz hale getiren tecavüzcünün parmak izi ve DNA'sının saptandığını ifade eden emniyet yetkilileri, "Maalesef bu kayıtlarda daha önce bir sabıkası olmadığı için bizi bir kimliğe götürmedi" dediler.

Tecavüzcünün yakalanması için çalışmalarına yoğunluk verdiklerinin altını çizen emniyet yetkilileri, bu tip bir şüpheli şahsın görülmesi halinde vatandaşların 155 Polis İmdat telefonuna mutlaka haber vermelerini istediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!