Sivas beyaza büründü!

Güncelleme Tarihi:

Sivas beyaza büründü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2020 10:02

Sivas'ta gece başlayan ve sabaha kadar süren kar yağışı etkili oldu. Kent beyaz örtü ile kaplanırken, ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı. Kar yağışı nedeniyle 483 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı.

Haberin Devamı

Gece kent genelinde başlayan kar yağışı sabaha kadar devam etti. Kar yağışı ile birlikte kent merkezinde güzel manzaralar ortaya çıktı.

Sivas beyaza büründü

Karla birlikte tarihi kent meydanında seyrine doyumsuz görüntüler oluştu. Sabaha karşı kent meydanına inen kişiler fotoğraf çektirerek bu anları ölümsüzleştirdi. Kar yağışının ulaşımı etkilemeye başlaması ile birlikte belediye ekipleri de erken mesai yaptı.

Şehir içinde ve kaldırımlarda kar temizliği yapıldı. Şehirler arası yollarda ise ulaşım zaman zaman aksadı.

Sivas beyaza büründü

Haberin Devamı

Kar yağışı ve yoldaki birikintiler nedeni ile araçlar yavaş ilerledi. Karayolları ekipleri de ulaşımda her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için çalışma gerçekleştirdi.

Sivas beyaza büründü

483 YERLEŞİM YERİ, ULAŞIMA KAPANDI

Sivas genelinde, dün akşamdan bu sabaha kadar etkili olan ve halen aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 483 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı. İl Özel İdare Müdürlüğü ekipleri, kapalı yerleşim yerlerini yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!