Şimdi sırada sinema var

Güncelleme Tarihi:

Şimdi sırada sinema var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2001 00:00


Haberin Devamı

Son günlerin gündemdeki yıldızı Aşkın Nur Yengi, en çok okunan aylık magazin ve sosyete dergisi Klips'e cesur pozlar verdi. Aşkın Nur Yengi, ‘‘Müzik ve tiyatrodan sonra şimdi sıra sinemada’’ diye konuştu.

Pop müzik alanındaki başarıları birbirini izlerken Levent Kırca'nın teklifiyle tiyatroya başlayan Aşkın Nur Yengi, Klips Dergisi'nin bugün piyasaya çıkan şubat sayısına özel bir röpotaj verdi. Klips'e özel pozlar da veren Aşkın Nur Yengi, röportajında müzik hayatını, oyunculuğunu ve yeni projelerini anlattı.

Hem ‘‘Olacak O Kadar’’ televizyon programında, hem ‘‘Kadıncıklar’’ adlı müzikalde rol alan Aşkın Nur Yengi, boş zamanlarında da yeni albümüne hazırlanıyor. Sesinin çok güçlü olduğunu belirten Yengi, ‘‘Konservatuvar mezunuyum. Enstrüman çalabiliyorum. Bunun yanında tiyatroya da saldırdım ve beğenildim. Şimdi sıra sinemada’’ diye konuştu.

Kendi fiziğini beğendiğini her fırsatta dile getiren Aşkın Nur Yengi, burnu dışında vücudunun hiçbir yerine estetik operasyon yaptırmadığını söyledi. Kilo verdikten sonra dekolteli pozlar da veren Yengi, ölçülü bir erotizmin kadına daha zarif bir hava verdiği inancında...

Uzun bir süre Mete Topçuoğlu ile birlikte olan sanatçı, Klips Dergisi'ne sevgilisinden ayrıldıktan sonra zor günler yaşadığını ve psikolojik tedavi gördüğünü de anlattı.

Sosyete dünyasından çarpıcı haberlere dikkat çeken Klips Dergisi, şubat sayısında sosyetenin son 10 yılını değerlendirdi. Ayrıca en son aşklar ve Has Ailesi’ndeki gizli aşk gibi pek çok konu Klips'te yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!