Sibel’e koruma

Güncelleme Tarihi:

Sibel’e koruma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2004 01:51

Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı kazanan ‘‘Duvara Karşı’’ filminin başrol oyuncusu Sibel Kekilli, saklandığı Ham- burg'da polis koruması altına alındı.

Yönetmen Fatih Akın'ın ‘‘Gegen die Wand’’ (Duvara Karşı) filminin Altın Ayı Ödülü'nü kazanmasından sonra, daha önceleri porno filmlerde oynadığı ortaya çıkan 23 yaşındaki Sibel Kekilli'nin polis koruması altında olduğunu doğrulayan Hamburg polisi, Alman Hamburger Morgenpost Gazetesi'nin ‘‘Babası onu ölümle tehdit ediyor’’ şeklindeki iddiasının ise asılsız olduğunu ileri sürdü. Polis yetkilileri, her yerden kendisine destek yağan genç oyuncunun film şirketine meçhul tehdit telefonları geldiğini, bu nedenle Sibel'in koruma altına alındığını belirttiler. Yetkililer, ‘‘Ancak ailesi tarafından tehdit edildiği yönünde bir ihbar almadık’’ dediler. Hamburger Morgenpost Gazetesi'nin haberinde bilinmeyen bir yerde kalan Sibel Kekilli'nin yaşanan olaylara çok üzüldüğü ve ortaklık sakinleştikten sonra ailesiyle konuşmak istediği ileri sürüldü.

Babası hastanelik oldu Sibel'in babası Mehmet Kekilli, dün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Baba Kekilli'nin sağlık durumu hakkında bilgi alınamazken, eşi, ‘‘Polis gelip gittikten sonra birden rengi değişti, nefes alamadığını söyledi. Arkadaşları hastaneye kaldırdı. Henüz bir haber alamadık’’ dedi. Ailenin evine polis geldiği ve ‘‘Kızınızı ölümle tehdit etmişsiniz’’ diye sorduğu öğrenilirken, babanın ‘‘Kızıma ulaşamadım ki. Tehdit falan da etmedim’’ dediği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!