Sezen Aksu ve Emma Shapplin aynı sahnede

Güncelleme Tarihi:

Sezen Aksu ve Emma Shapplin aynı sahnede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2007 11:49

ÇEŞME Alaçatı'daki Sea Side'da düzenlenen gecede Türk Pop Müziği'nin kraliçesi Sezen Aksu Fransızların dünyaca ünlü sesi Emma Shapplin ve ünlü müzisyen Mercan Dede'yle aynı sahneyi paylaştı.

Haberin Devamı

Folkart Yapı Firması'nın Narlıdere Evleri'nin tanıtımı için düzenlediği konsere, özel davetliler, Oscar törenlerinde olduğu gibi etrafına bariyer yapılmış kırmızı halıda yürüyerek girdi. Basın bu sırada konukların fotoğraflarını çekti, televizyoncular röportajlar yaptı. Konser mekanına ise gazeteciler alınmadı.

Konsere ünlü sanatçılar, spor adamları, işadamları, magazin dünyasının ünlü isimleri katıldı. Konsere gelenler arasında Ayşegül Aldinç, Emel Müftüoğlu, Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Tanju Çoluk, Rıdvan Dilmen, Tuğba Özay, Elif Ece Uzun, Ayşe Hatun Önal, Özge Ulusoy, Erkan Özarman, İzmir Valisi Vali Cahit Kıraç, Sakarya Belediye Başkanı Aziz Duran gibi isimler dikkat çekti.
Konser yurtdışından gelen şov gruplarının gösterileriyle başladı. Mercan Dede'nin performansının ardından Emma Shapplin ve Sezen Aksu sahneye çıktı. Üç sanatçı ‘Beyaz Giyme Toz Olur’ şarkısını birlikte seslendirirken büyük alkış aldı.
Folkart Yapı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sancak, Narlıdere projesini markalarının imzası olarak gördüğünü belirterek, “İzmir'e inancımızı, kalitemizi ve iş disiplinimizi Narlıdere'de göstereceğiz” dedi. Konserin ardından aynı mekanda parti verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!