Sevgili dehÅŸeti: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Sevgili dehşeti: 2 ölü
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 07:01

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde 44 yaşındaki Mehmet G., bir süredir birlikte olduğu Emel E. isimli kadını, boğazını kestikten sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra da evinin önündeki saçaklara kendini asarak yaşamına son verdi. Mehmet G.'nin cebinden "Emel bana ihanet ettin, öleceksin" yazılı bir not çıktı.

Nazilli’de alışveriÅŸ yapan Emel E. isimli kadın evine giderken, bir süre birlikte olduÄŸu eski sevgilisi Mehmet G. tarafından yolu kesildi. Belinden bıçak çıkaran çılgın aşık G., çevredeki vatandaÅŸların dehÅŸet dolu bakışları arasında kollarının arasına aldığı kadının boÄŸazını kestikten sonra bıçağı defalarca vücuduna sapladı. Kanlar içinde yere yığılan talihsiz kadın olay yerinde yaÅŸamını yitirdi. Yaya olarak uzaklaÅŸan Mehmet G. ise yaklaşık 500 metre uzaklıktaki evinin önünde bulunan saçaklara iple kendini asarak yaÅŸamına son verdi. Â
Haberin Devamı

Dün saat 20.30 sıralarında bir alışveriş merkezinin bahçesinden geçen vatandaşlar, yanında poşetler bulunan 30-35 yaşları arasındaki bir kadının boğazı kesilmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış haldeki cesedi ile karşılaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis, olay yerinde inceleme başlattı. Üzerinden kimlik çıkmayan kadını öldüren kişinin kimliğine dair delil aradı. Ekiplerin çalışması sırasında 155 polis haber merkezine gelen bir ihbar, ekipleri harekete geçirdi.

Gelen ihbara göre, eşinden yaklaşık 2 yıl önce boşanan, 2 çocuk babası olan ve pazarda yumurta satan Mehmet G.’nin "Birini öldürdüm. İntihar edeceğim. Hakkınızı helal edin" dediğini öğrenen ekipler, bu kişiye ulaşmak için zamanla yarıştı. G.’nin ev adresini. sahip olduğu hafif ticari aracın ruhsatından belirleyen ekipler, olay yerinden yaklaşık 500 metre mesafedeki evine gitti. Ekipler kısa sürede ulaştıkları iki katlı evin yakınında, G.’nin boş olan işyerinin yağmurluk demirlerine çamaşır ipiyle asılı cesedi ile karşılaştı. Yapılan kontrolde, G.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. G.’nin üzerinden "Emel bana ihanet ettin, öleceksin" yazılı bir not çıktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Her iki olay yerinde de incelemelerini sürdüren yetkililer, öldürülen kadının evli ve 2 çocuk annesi 39 yaşındaki E.E. olduÄŸu belirlendi. Emel E. ile G. arasında yasak aÅŸk iliÅŸkisini de araÅŸtıran polis, geniÅŸ çaplı soruÅŸturma baÅŸlattı. G.’nin arkadaÅŸlarının da ikilinin bir süredir birlikte olduklarını doÄŸruladıkları öğrenildi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!