Serin bir Ağustos

Güncelleme Tarihi:

Serin bir Ağustos
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2009 15:33

Türkiye'nin en çok satan yat ve denizcilik dergisi Yacht Türkiye'nin yeni sayısı yine dopdolu.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en çok satan yat ve denizcilik dergisi Yacht Türkiye, yaz mevsiminin en sıcak ayı ağustosta serin yerlere kaçmak için alternatif bir rota sunuyor. Güneyin kavurucu sıcaklarından uzak, serin mi serin, Batı Karadeniz ile Kuzey Ege'nin birbirinden güzel, birbirinden çekici dokuz cenneti Yacht Türkiye'nin yeni sayısında.

Derginin yeni tekne satın almak ve teknesini değiştirmek isteyenlerde alışkanlık yaratmış olan Kılavuz sayfaları da bu ay oldukça serin! Meraklıları bu dosyada, bu sıcaklarda teknede, ama ille de dışında bir yerlerde; kıç havuzluğunda, baş üstünde, üstünde olmak isteyenlere hitap eden birbirinden güzel 12 flybridge'li motoryat bulacak.

Yacht Türkiye okurları, derginin gezgin yazarı Ali Boratav'ın kaleminden, Ege'den Akdeniz'e geçerken yine nadide güzellikteki Ege cennetleriyle tanışacak: Karacaören, Gemiler ve Soğuksu. Dergide ayrıca son zamanların en dikkat çekici yelkenlilerinden Danimarkalı X-34'ü, önümüzdeki yılın modası olacağa benzeyen yüzde 100 Türk yapımı Numarine 78 HT'yi ve Samsunlu üretici Gazal'ın çekirdek ailelere hitap eden Terrier 32 modeli römorkörünü tanımak mümkün.

Haberin Devamı

Dergide, efsane denizci Süleyman Dırvana'nın oğlu Edhem Dırvana'nın kıraç Bozburun'un ortasında kurarak yatçılara butik hizmet veren Bozburun Yat Kulübü tanıtılıyor. Dünya ve Türkiye denizlerindeki yarışların heyecanını yansıtan Tramola başlıklı sayfalarda ise dört dörtlük bir dünya çevresi olan Volvo Okyanus Yarışı'nın finali, devlerin kapıştığı Amerika Kupası hakkında geniş haberler yer alıyor. Yacht Türkiye her zamanki gibi tekne keyfini yine ihmal etmiyor ve Canan Özdemir'in kaleminden yatçılara uygun yemek tarifleri de veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!