Şen kardeşlerin katili bulundu mu? 80 ve 83 yaşındaki kardeşler nasıl öldü? Şen kardeşler cinayetinin detayları

Güncelleme Tarihi:

Şen kardeşlerin katili bulundu mu 80 ve 83 yaşındaki kardeşler nasıl öldü Şen kardeşler cinayetinin detayları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2021 11:10

80 ve 83 yaşındaki Hüseyin Şen ve Metin Şen isimli kardeşler, Hatay Merkez'e bağlı evlerinde birlikte yaşıyorlardı. Şen kardeşlerle birlikte aynı evde Şen kardeşlerden birinin eşi ve bakıcıları kalıyordu. Hüseyin Şen ve Metin Şen, 8 Ekim 2020 tarihinde biri ya da birileri tarafından işkence gördükten sonra katledildi. Peki, Şen kardeşlerin katili bulundu mu? 80 ve 83 yaşındaki kardeşler nasıl öldü? Şen kardeşler cinayetinin detayları

Haberin Devamı

Hatay – Antakya'ya bağlı Alaattin Mahallesi çifte cinayetle sarsıldı. Hüseyin Şen ve Mehmet Şen kardeşler, kesici aletlerle işkenceye uğrayarak öldürüldü. Şen isimli kardeşler, kesici ve delici aletlerle canice darp edildiği ortaya çıktı.

Olay yerine ait görüntülerin korkunç olduğunu ifade eden Hüseyin Şen’in kızı Ganime Çırçır, bakıcı Emel Cengiz'in olayın ardından temizlik yaptığını belirtti. Kan gölüne dönen evde hiçbir ayak izinin olmamasına da şüpheyle yaklaşan Çırçır, "Olay anında hiçbir şey duymamış. Hiçbir şey duymadığı evde parmak kopmuş, kafatasları kırılmış, birçok yer kesilmiş. Bunları duymaması imkansız. Duymasa bile kalkıp yardım isterdi" sözlerini kullandı.

BAKICININ İFADELERİ SORU İŞARETİ BIRAKTI

Olay anında evde olan bakıcı Emel Cengiz, seslerini duymadığını söyledi. 9 yıldır aile ile olan Cengiz’in evi temizlemesi ve kimseye haber vermemesi şüpheleri attırdı.

Haberin Devamı

80 ve 83 yaşlarındaki iki kardeşin ölümü ardından sır perdesi aralanmadı. Hüseyin Şen ve eşine bakıcılık yapan Emel Cengiz şüphelerin odağındaki isim.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!