Şehit pilot üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın yeni doğan bebeği vardı

Güncelleme Tarihi:

Şehit pilot üsteğmen Müjdat Kerem Şahanın yeni doğan bebeği vardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:14

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, teröristlerle çıkan çatışmaya destek için giden Kobra helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 36 yaşındaki Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın Uşak’taki baba evine ateş düştü.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bu sabah saat 04.50 sularında, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada 6 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı bildirildi. Çatışma bölgesine sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu 2 pilotun şehit olduğu açıklandı.

Şehit pilotlardan Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın (31) Uşak’ın Kemalöz Mahallesi, İbrahim Tahtakılıç Caddesi’ndeki baba evine acı haber tez ulaştı. 1.5 yıldır evli, bir çocuk babası şehit Üsteğmen Şahan’ın emekli öğretmen olan annesi Şükran Şahan’a acı haberi Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın ve beraberindeki askeri heyet verdi.

Şehidin emekli öğretmen olan babası Süleyman Şahan’ın ise acı haberi memleketleri olan Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde aldığı ve Uşak’a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Şehidin 10 katlı bir apartmanın birinci katındaki Türk bayrağı asılan baba evi, acı haberin duyulmasıyla taziye ziyareti için gelenlerin akınına uğradı. Uşak Valisi Ahmet Okur, Uşak Belediye Başkanı Ak Partili Nurullah Cahan da şehidin baba evine taziye ziyaretine geldi.

Şehidin eşinin ve çocuğunun Ankara’daki evlerinde olduğu belirtildi.

ŞEHİT BABASI HELİKOPTERLE GÖTÜRÜLDÜ

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde, teröristlerle çıkan çatışmaya müdahale için giden helikopterin düşmesiyle şehit olan 36 yaşındaki Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’dan gelen acı haberi, emekli öğretmen babası Süleyman Şahan, memleketi Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde akraba ziyaretinde öğrendi.

Baba Süleyman Şahan, yakınlarını almak için Uşak’a hareket etti. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait helikopterle Uşak’a yolcu edilen baba emekli Süleyman Şahan’a, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, askeri personel ve belediye personeli taziyelerini ileterek acısına ortak oldu. Acıpayam İlçe Stadı’ndan havalanan helikopter Süleyman Şahan ve ailesinin yaşamını sürdürdüğü Uşak’a gitti. Uşak’a inen helikoptere diğer şehit yakınlarının da alınmasıyla cenazenin karşılaması için Ankara’ya hareket edildi.  (Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK - DHA)

Haberin Devamı

Şehit pilot üsteğmen Müjdat Kerem Şahanın yeni doğan bebeği vardı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!