Seda'yla Mahsun yeniden başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Sedayla Mahsun yeniden başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Seda Sayan'la Mahsun Kırmızıgül arasındaki fırtınalı aşk, kavgalı ayrılığın ardından yeniden alevleniyor. Magazin dünyasının gündemini belirleyen Hafta Sonu Gazetesi'nin bu haftaki sayısında yer alan habere göre, ikili 11 ay boyunca birbirlerinden uzak durduktan sonra iş ilişkileri nedeniyle sık sık görüşmeye başladı.

Müzik dünyasının iki ünlü ismi, 1995 yılında bir televizyon programı sırasında tanıştıktan sonra ve üç yıl boyunca büyük bir aşk yaşamıştı. 9 Ağustos 1997'de ayrıldıklarında ise, özel hayatlarındaki olumsuz gelişmeler yüzünden iş ilişkileri de bozulmuştu. Hatta Kırmızıgül'ün ortağı olduğu Prestij Müzik'le Sayan, birbirleri aleyhine 20'şer milyar liralık dava açmışlardı.

Ancak şimdi, yakın dönemdeki olayların tam tersine, iş ilişkileri zedelenen aşklarını onarma fırsatı yarattı. Geçtiğimiz günlerde Prestij Müzik'le bir toplantı yapan Sayan, cep telefonundan Mahsun Kırmızıgül'ü arayarak, ilk adımı attı. Ama şimdilik her iki tarafta bu görüşmeleri gizli gizli sürdürmeyi tercih ediyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!