29 Temmuz Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı! - Sayısal Loto sonuçları MPİ sorgulama

Güncelleme Tarihi:

29 Temmuz Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı - Sayısal Loto sonuçları MPİ sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2017 17:44

Sayısal Loto sonuçları her hafta olduğu gibi bu hafta da Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Her cumartesi akşamı milyonlarca vatandaşa umut kapısı olan Sayısal Loto sonuçlarında bu hafta da heyecan doruktaydı. Sayısal Loto sonuçlarında bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan kişi belirlendi. Büyük ikramiyeyi bu hafta Kocaeli'den 1 kişi kazandı ve 1.639.351,50 TL'lik ödülün sahibi oldu. İşte, Sayısal Loto sonuçları sorgulama sayfası ve büyük ikramiyeyi kazanan şanslı numaralar.

Haberin Devamı

Sayısal Loto sonuçları, 29 Temmuz akşamı yapılan çekilişin ardından kupon sahiplerinin erişimine açıldı. Büyük ikramiyeye sahip olabilmek için kolon başına 6 rakam işaretleyen vatandaşlar, 29 Temmuz Sayısal Loto sonuçları ile büyük ikramiyeye sahip olup olamadıklarını öğrenecek. İşte, Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen 29 Temmuz Sayısal Loto sonuçları ve büyük ikramiyeyi kazanan kupon hakkında detaylı bilgiler

Sayısal Loto'da bu haftanın kazandıran rakamları: 22, 23, 26, 30, 40, 45

29 Temmuz Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı - Sayısal Loto sonuçları MPİ sorgulama



İKRAMİYE NE KADARA KADAR BAYİDEN ALINABİLECEK?

Sayısal Loto 6/49 oyununda;

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,

(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

Ayrıca Sayısal Loto 6/49 ve Süper Loto 6/54 oyununda (6) bilen, Şans Topu oyununda (5 + 1) bilen ve On Numara oyununda (10) bilen talihliler 500.000 TL'ye kadar olan ikramiyeleri, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün yanı sıra Milli Piyango İdaresi Şube Müdürlüklerinden de alabilirler.

İKRAMİYE KAZANAN BİLETTE NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Milli Piyango oyununda bir bilete ikramiye ödenebilmesi için, biletin ikramiye kazanan numaralardan birini ihtiva etmesi, çekiliş tarihi, ikramiye ve seri numarası, fiyat ve kupür itibariyle herhangi bir kuşkuya meydan vermeyecek şekilde kendini ibraz eder nitelikte olması gerekir. Kendini ibraz eden biletlerden; ikramiye numaralarının dışında kalan diğer yerlerinden yırtılmış veya kopmuş olup parçaları mevcut olan ve ikramiye kazanan numaraları açık bir şekilde okunanlara da ikramiye ödenir. İkramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir. Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir. İkramiye kazanan numaralardan hiç birini ihtiva etmeyen ya da kendini ibraz eder nitelikte olmayan; sahte, tahrifat yapılmış, zamanaşımına uğramış, iptal edilmiş, ödendi damgası sığacak kadar veya daha büyük parçası kopmuş ve parçaları mevcut olmayan biletlere ikramiye ödenmez.

Hemen-Kazan oyununda İdare Şubeleri, başbayiler ve bayilerce bilet ikramiye ödenebilmesi için; bu Yönetmelik hükümlerine ve bilette belirtilen kurallara göre ikramiye isabet olması ve seri numarası itibariyle kendini ibraz eder durumda bulunması, kazınmayacağına dair üzerinde ihtar yazılı bulunan kısmının kazınmamış olması, kazınmış olan kısımda bulunan rakam, tutar, şekil, figür, motif ve benzerlerinin yırtılmamış, delinmemiş ve tahrif edilmemiş olması, biletin iptal edilmemiş ve en son ikramiye ödeme tarihinin geçmemiş bulunması şarttır.

Bilette belirtilen kurallara göre ikramiye bulunmayan, seri numarası ve ikramiye kontrol numarası itibariyle kendini ibraz edemeyen, kazınmış olan kısımda bulunan rakam, tutar, şekil, figür, motif ve benzerleri yırtılmış, delinmiş, sahte yada tahrif edilmiş olan veya kazınmayacağına dair üzerinde ihtar yazılı kısmı kazınmış olan yahut ikramiye ödeme süresi geçmiş, iptal edilmiş veya ikramiyesi ödendiğine dair ibare bulunan biletlere ikramiye ödenmez.
Sayısal Oyunların biletlerinde, sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

BAKMADAN GEÇME!